@nespiacakraska prehanas to trosku no ale nevadi ja mam tiez nejake taketo hygienicke poruchy ruky si napriklad strasne moc umyvam a nicoho sa nechcem chytit uz len ked drzim nejaky suchy keks alebo co tak si myslim ze si po nom treba ruky umyt
@nespiacakraska u kazdeho je nieco ine normalne no ale ja to tak myslim ze sa nechytim nicoho ani seba ani klucky poriadne ani nicoho kym si tu ruku neoplachnem samozrejme tato cistotnost sa straca pri nejakej praci kde viem ze sa cely zaspinim aj tak alebo po poziti vacsieho mnozstva alkoholu
toto je take forum kde by nikto neodpivedal uprimne len z toho dovodu aby sa nezhovadil a nevyzeral ako nechutne prasa ale verim ze sa tu najdu aj taki co si menia raz za dva -tri dni...ako ja nikoho nesudim len mi to pride nechutne
kazdy den je u mna nutnost ja sa strasne nerad citim nepohodlne v obleceni a co sa tyka spodneho o to viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
takže každé dve-tri hoďky.
@nespiacakraska
@torpedo08 nesmej sa mi to je real!
Veď ráno sa umyjem dám si čisté prádlo, keď dôjdem z vonka alebo večer sa umyjem a zas si dám čisté prádlo.
Tiež nechytam ludi keď jem.
kazdy den je u mna nutnost ja sa strasne nerad citim nepohodlne v obleceni a co sa tyka spodneho o to viac