ja som si ešte nikoho nevymazal z priateľov,(asi jedného usera len), pretože tam mám len "vyvolených", ktorých vyberám pečlivo, takže nehrozí mi, aby som v záchvate zlosti alebo nejakej inej lability niekoho vymazával.
@7 asi ako povedala @Shelia tak som si vymazala jedneho spoluziaka, ktory si uz so mnou nemal co povedat, po tom co som si z neho vystrelila a on sa moc urazil
inak nemazem, len ked som kedysi odtialto odisla...tak som si vsetko komplet zmazala...inak nemazem
tu na brirdz som premázavala len raz na icq 2x v živote ked si s niekým už nepíšem alebo tu dlho nebol a minule som si jedného vymazala mal že 100 neviem kolko dni tu nebol a ked som vymazala vzapeti mi došiel majl že aj on mna jak zrazu
zatiaľ som nevymazala ani jedneho dobrovoľne..iba na žiadosť jeden osoby..s nou som preto zmazala este jednu..ale tak..tu som si dala späť..možno ona nie je taka ako tamta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja som si ešte nikoho nevymazal z priateľov,(asi jedného usera len), pretože tam mám len "vyvolených", ktorých vyberám pečlivo, takže nehrozí mi, aby som v záchvate zlosti alebo nejakej inej lability niekoho vymazával.
Napr. aj na ICQ mám ľudí s ktorými som si nepísal niekoľko rokov, alebo s ktorými nemám moc dobré vzťahy.
inak nemazem, len ked som kedysi odtialto odisla...tak som si vsetko komplet zmazala...inak nemazem