@emmka98765 neboj sa, keď budeš staršia, pôjde to, ja som si v tvojom veku musela tiež každý deň umývať, lebo som to mala jak ošťanú slamu. to tie hlúpe hormóny
@emmka98765 nejako postupným predlžovaním intervalov medzi umytiami... ale posledný deň (alebo aj dva) by som na verejnosť s rozpustenými nevyšla, to sú už dosť desné vtedy
Dvakrát do týždňa, výnimočne trikrát. A cez letné prázdniny obvykle len raz za týždeň, občas dvakrát; zvláštne, vtedy im to stačí, vôbec sa nemastia ani nič.
každý druhý deň, vo FAKT vínimočných situáciách každý tretí- nenávidím mastné vlasy :! fúúúj ako povedala moja spolužiačka: "mám potom pocit menejcennosti"
ako kedy, dakedy kazde 2 dni, dakedy menej. teraz som si napr. v sobotu vecer naposledy a bol som dneska medzi ludmi. kamos sa ma pytal, kedy som si, tak reku predvcerom asi (nevedel som, potom som si to spocital a zistil, ze pred-pred). ovonal mi ich (ano, sme tepli) a vravi "celkom dobre este".
cez týžden každý deň a ak nestíham tak umyjem ráno, neviem či sa to ráta za druhý deň a potom ak cez víkend nejdem nikam tak ich umyjem v piatok a potom až v nedelu ak je akcia tak aj v piatok aj v sobotu a aj v nedelu ... tak nejak
Raz za 3-4-5 dní. Podľa toho ako mám čas a chuť. Mám overené, že môžem mať vlasy aj 9 dní neumyté a nieje to poznať na pohľad. Ok, na dotyk je to poznať asi po týždni.
@scandalous lebo vlasy maju schopnost samocistenia a tym, ze si ich stale umyvas, si ich akoby rozmaznas, prislusne zlazy prestanu vykonavat svoju funkciu a uz ju nie su schopne nahradit. to ma za nasledok vypadavanie vlasov a ich zhorsenu qalitu. ludia si myslia, ze ked si ich budu umyvat 1x tyzdenne, budu ich mat mastne, ale OMYL - maju ich mastne PRAVE PRETO, ze si ich stale umyvaju
@antifunebracka no to je síce pravda ale zas ked ich maju mastné tak čo maju čakať týžden kým si ich znova umyju ? To by zas ludia hovorili že su jeblý lebo chodia s takými vlasmy...
@scandalous tak teraz im uz nic ine nezostava... ale keby s tym nezacinali, nemali by tento problem. abo nech sa poradia s odbornikmi, mozno to neni uplne nezvratne
keď treba nie? nemam mastne vlasy v pravidelných intervaloch takže.. niekedy každý druhý deň, inokedy každý štvrtý, piaty.. v zime je tonajhoršie keď sa mi hlava potí v čiapke neznáášam to!
@antifunebracka nechce sa mi tu kopírovať všetky články ktoré by ti vyvrátili tvoju teóriu ale fámy že každodenné umývanie vlasov je škodlivé je blbosť, ak používaš správny šampón a neškrabeš si hlavu. nemá to na kvalitu vlasov žiadny vplyv. Okrem toho umývanie vlasov menej ako 2-3 krát do týžďna je až neprospešené vlasom , lebo sa tam usádza (hlavne ak žiješ v meste) milión nechutností .
umývam si ich poväčšine každý druhý deň, ale niekedy aj každý deň..
Tak napríklad keď som v škole a máme po varení tak sa idem hned hodiť pod sprchu, lebo je to nechutný zápach hlavne na vlasoch z varenia, a to aj kebyže sa den predtým večer aj zmývam.. a tak isto, do posilovne keď chodím nemám určitý den, lebo chodím ako sa podarí, či stham aj z učením a potom nehľadím tiež že den predtým som si ich zmývala, lebo som spotená a umyjem si aj vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ja každý deň
@emmka98765 neboj sa, keď budeš staršia, pôjde to, ja som si v tvojom veku musela tiež každý deň umývať, lebo som to mala jak ošťanú slamu. to tie hlúpe hormóny
@mielikki závisť...
2 , 3 krat za týžden ako kedy
a kedysi som si asi 3 roky vkuse umývala vlasy každý deň, chúďatká ....
Pozn.: vlasy mám asi 10cm pod ramená...
povedzme ze priemer je kazde 2-3 dni.
teda uz aj idem hned....
@mielikki dosť doobré
vacsinou 3x do tyzdna- utorok, stvrtok, nedela. ked ma nevidia ludia ide to
mne by sa brutalne nechcelo každy den si zmyvať vlasy, ani každy druhy
tak 2 krat do tyzdna niekedy aj len 1den krat
Tak napríklad keď som v škole a máme po varení tak sa idem hned hodiť pod sprchu, lebo je to nechutný zápach hlavne na vlasoch z varenia, a to aj kebyže sa den predtým večer aj zmývam.. a tak isto, do posilovne keď chodím nemám určitý den, lebo chodím ako sa podarí, či stham aj z učením a potom nehľadím tiež že den predtým som si ich zmývala, lebo som spotená a umyjem si aj vlasy