každých 4-5 dní, ako to vyjde. teraz si robievam pred každým umytím olejové kúry a po umytí dávam masku, takže si na to potrebujem vyhradiť viac času
kedysi som si musela umývať každý alebo každý druhý deň, dnes už si to neviem ani predstaviť.
Občas každé dva, občas po piatich dňoch. Mastné sú už na druhý deň, ale často ich nechávam dlhšie, lebo sa mi proste nechce a verím im, že si vybudujú vlastný nemastiaci sa enviroment. Asi ako prsia oporu, keď nenosím podprsenku. (Nefunguje ani jedno, ale aj tak ma to veľmi netrápi.
Keď chodím do práce, tak každé ráno, keď som doma, tak zvyčajne obdeň, keď som chorá, až keď vyzdraviem takže pokojne aj 2 týždne mám mastnú hlavu a na kontrolu idem v čiapke/šiltovke a s vlasmi od suchého šampónu
@luc.ka@9 netusim, ale myslim, ze ano. Skusala som raz aj no-poo asi pol roka, to bol este vacsi pain a ked som potom zacala opat pouzivat sampon, tak tiez tie vlasy vydrzali dlhsie menej mastne a po case sa zacali mastit normalne.
Na poslednu otazku ti neviem odpovedat, ale mozno az po roku.
@passerine 3 dni. Potom, ked sa zacnu mastit, tak su take menej mastne. Predtym boli na 4 den velmi mastne, teraz su velmi mastne na 7-8 den. Ale je to velmi subjektivne hodnotenie.
Chcela by som viackrat ale som strasne leniva, ale hlavne doevcata prosim neskusajte sialene napady typu neumyvanie vlasov - nic neskodi pokoze hlavy viac ako mastna hlava
nepocuvajte @meiram , ja som si pod jej vplyvom neumyval pol roka hlavu, mastny som bol neskutocne (na vankusi som mal mastne skvrny z vlasov), vyzeral som ako bezdak a urcite sa mi nezacali samocistit za celu tu dobu - a to ich mam este kratke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kedysi som si musela umývať každý alebo každý druhý deň, dnes už si to neviem ani predstaviť.
Na poslednu otazku ti neviem odpovedat, ale mozno az po roku.
@passerine 3 dni. Potom, ked sa zacnu mastit, tak su take menej mastne. Predtym boli na 4 den velmi mastne, teraz su velmi mastne na 7-8 den. Ale je to velmi subjektivne hodnotenie.
Ale vacsinou raz za 5 dní