uz nikdy. kedysi som si vlasy zehlila kazdy den (ked boli kratke a divne sa vlnili do stran), ale teraz, ked ich mam dlhe tak si ich uz zehlit nepotrebujem. su same od seba strasne rovne a obavam sa, ze ludia si mnohokrat myslia, ze su vyzehlene. priatelova sestra si to tiez donedavna myslela.
mam vlasy take rovne že aj ked si ich budeš žehliť deň ich nebudeš mať take ako ja .. čiže si žehlim len keď mi niečo odstava aj to malokedy .. a je to dosť nahovno mať ich take rovne
@atropabelladona hej kamoška má strašne rovné vlasy a neverila som jej že si ich nežehlí a vraví že naozaj že nikto jej neverí ale samé sú tak strašne rovné ...
@sivlinka to sa ti teraz zda, ze je to nahovno, ale keby si mala vlnite, tak by si o nich tvrdila to iste.
@simka1311 podla mna je to normalne. tak, ako ziju ludia s uplne kuceravymi su aj ludia s uplne rovnymi. ale potom prisla era zehliciek a kazdy si mysli, ze rovne vlasy = vyzehlene.
@atropabelladona no veď hej... napríklad ja keď si nevyžehlím vlasy si všetci myslia že som mala zaplatený cop lebo väčšinou mám vždy vlasy vyžehlené... možno len keď vonku prší/sneží si ich buď nežehlím alebo si ich proste skryjem pod mikinu lebo sa to neoplatí
2-3x do roka....väčšinou aj to preto lebo idem na nejakú udalosť a musím vyzerať k svetua prave vtedy sa sprostá rozhodnem experimentovať s vlasmi a snažiť sa o nátačky alebo domáce spôsoby vlnenia a dopadne to hrozne, tak to žehlička skrotí a je ale fakt že málokedy...
@atropabelladona jasne nikto neiej spokojný s tým čo má ale mne ked trčia uši z nich lebo ich nemam nejake huste a ešte take rovne tak to nie je bohcvie čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@simka1311 podla mna je to normalne. tak, ako ziju ludia s uplne kuceravymi su aj ludia s uplne rovnymi. ale potom prisla era zehliciek a kazdy si mysli, ze rovne vlasy = vyzehlene.