Zaujíma na aky je Vaš nazor, ako často by sme mali mat sex za týždeň, alebo ako často ho v priemere realizujete, ked má človek chut stale ....samozrejme že niekedy sa môže stat, že je to len 5 krát v tyždni , ale bežne je nejak 20-30 krát v tyždni??? Ako
tak niekedy celú noc číslo po čísle s rozdýchavačkami, inokedy týždne v kuse nič. Ale tak ak myslíš vo vzťahu, tak podľa mňa reálne sa to dá tak 2-3 krát do týždňa aj menej, keď ešte nie je spoločné bývanie.
Naco su ti nejake cisla pre kristove rany ? Sak ked je chut hupneme do postele a trochu ju prevetrame a mam na kokote kolko krat to bude za den, kludne aj 6x...
Malo som s ním..ale ked uz sme spolu, tak za deň tak 3x (+/- ..ale skôr + ) ...a mne je akosi stale malo... :ehm:
Kedysi to bolo viackrát...staré dobre časy
pre mňa bolo kedysi bežné denne (ak sa podarilo aj viackrát), niekedy to samozrejme nejde (povinnosti,stres,únava).... čiže podla mňa ako často sa dá -podľa chuti a tých vyššie spomenutých faktorov,dávať nejaké presné čísla je asi odveci....
akože ľudia vy čo tu píšete tie čísla ste v dlhodobom vzťahu a žijete s frájom? alebo sa vidííte len raz za čas a váš vzťah je v rozpuku?
lebo kedysi sme s frájom dávali tiež tak 2krát denne ale teraz proste dáme raz denne a stačí.
ja neviem ale 3-4krát denne furt? asi som divná ale nejako neviem kedy by sme to stíhali a proste sú aj iné skvelé veci, ktoré sa dajú robiť s frájom, ako presexovať celé dni.
sex je super ale 3-4 denne mi príde zbytočne priveľa v dlhodobom vzťahu (na začiatku vzťahu to chápem lebo vtedy je všetko váávsúúper a všetci chceme sexovať! ), veď potom nemáte čas robiť iné veci :letim:
V dlhodobom priemerne raz denne s tým, že sa stane, že niektorý deň večer nevládzem a padnem mŕtva do postele, a vtedy si to vynahradíme väčšinou zase ráno. A v niektoré uvoľnené dni aj dvakrát.
Ja mam strach trocha ten istý, lebo s frajerom máme sex často, proste nám chutí ..obaja sme rodení lovci a nadržanci čiže je ťažké sa tomu brániť, ale občas mám pocit že pokiaľ je možnosť tak nevyvíjame ani inú aktivitu ako sex. Čo je na jednej strane super, ja len aby sme nezabudli prečo sme vlastne spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
right ! nevadí. stáva sa
alevo ako sa citim ja..
alebo ci mame chut...
proste neriesim, je to u kazdeho individualne....
a ked som s partnerom, tak co ja viem, 1-3krat za den
Kedysi to bolo viackrát...staré dobre časy
realita je max 8 x za týždeň
!!!
a hehe, to je este snad jedna z tych lepsich traum
Neviem ci je to jedna z tych lepsich traum, lebo teraz sex neodmietam len ked som velmi najebany, s cim ma zas problem ten dole
lebo kedysi sme s frájom dávali tiež tak 2krát denne ale teraz proste dáme raz denne a stačí.
ja neviem ale 3-4krát denne furt? asi som divná ale nejako neviem kedy by sme to stíhali a proste sú aj iné skvelé veci, ktoré sa dajú robiť s frájom, ako presexovať celé dni.
sex je super ale 3-4 denne mi príde zbytočne priveľa v dlhodobom vzťahu (na začiatku vzťahu to chápem lebo vtedy je všetko váávsúúper a všetci chceme sexovať! ), veď potom nemáte čas robiť iné veci :letim:
V dlhodobom priemerne raz denne s tým, že sa stane, že niektorý deň večer nevládzem a padnem mŕtva do postele, a vtedy si to vynahradíme väčšinou zase ráno. A v niektoré uvoľnené dni aj dvakrát.
Ja mam strach trocha ten istý, lebo s frajerom máme sex často, proste nám chutí ..obaja sme rodení lovci a nadržanci čiže je ťažké sa tomu brániť, ale občas mám pocit že pokiaľ je možnosť tak nevyvíjame ani inú aktivitu ako sex. Čo je na jednej strane super, ja len aby sme nezabudli prečo sme vlastne spolu