Na sklonku života tohto jedinečného fóra vyzývam jeho užívateľov k obratu do minulosti a k spomienke na výrazné a nezabudnuteľné osobnosti, ktoré sa podpísali na svojráznom charaktere tohto portálu.
Pozrite si tieto dve obrázkové kópie dokumentov a ďakujem za pozretie atď. !!! » www.youtube.com/... channel/UCTLLquyBZ7mnKCNvosmynWQ/community?lb=Ugkx_avSRQ0PC5HHATWN8oWt1tAPTdm5NhoM
Čo sa týka mojej éry, tak určite Kerro a Darksajdy ako najväčší exoti, čo tu boli. Takého ako Zajac zase nájdeš na každej sociálnej sieti, takže jeho do svojho zoznamu rátať nebudem.
Tak pozitívne vplyvné osobnosti sa mi dosť ťažko vyberajú. Príde mi, že veľa ľudí tu malo svoju chvíľu, ktorá dosť rýchlo skončila. Možno H8u bola z nejakého dôvodu dosť vplyvná, hlavne pre ženskú časť populácie a všetko čo sem napísala, malo veľmi silnú odozvu. 🤷
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pozrite si tieto dve obrázkové kópie dokumentov a ďakujem za pozretie atď. !!! » www.youtube.com/... channel/UCTLLquyBZ7mnKCNvosmynWQ/community?lb=Ugkx_avSRQ0PC5HHATWN8oWt1tAPTdm5NhoM
napr
Tak pozitívne vplyvné osobnosti sa mi dosť ťažko vyberajú. Príde mi, že veľa ľudí tu malo svoju chvíľu, ktorá dosť rýchlo skončila. Možno H8u bola z nejakého dôvodu dosť vplyvná, hlavne pre ženskú časť populácie a všetko čo sem napísala, malo veľmi silnú odozvu. 🤷
» www.birdz.sk/forum/pomooc-ma...