tak doma po meste mhd/pešo
inak nemám vodičák (ale idem sis praviť), potom doma aj tak budem chodiť mhd a len robiť šoféra starým rodičom/rodičom a budem chodiť do hlohovca za druhou babkou
a to mi ais prischne babkine auto
mam vodicak, ale nemam svoje auto, prijala by som ho lebo z dediny kde bývam je dostať sa do mesta dost problem kedze autobusy moc nechodia ale tak co uz a po okoli rada chodim aj peši alebo bicyklom
V autobuse som sedel naposledy tak 5 - 6 rokov dozadu.
Buď cestujem autom alebo počas sezóny motorkou. Pokiaľ neskrachujem tak na tom nehodlám nič meniť. Ešte keď tak občas sadnem do vlaku. Ten má na mňa ukľudňujúci vplyv...,
Najradsej peso,ked sa da. Inak mhd. Ale zacala som som si konecne robit vodicak (rodicia a hlavne frajo uz roky na tom trvali, tak som si povedala ok ), tak snad autom coskoro. Ale radsej peso, noooo
ked si niekto zvykne na auto uz inak nebude chodit , ja som si kupil prve auto hned ako som spravil vodicak hned v 18 a v skole bez auta som nebol od vtedy , na aute chodim aj mam prejst len cez cestu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked dakam ideme tak bud vlakom alebo autom (a tiez ho nesferujem!)
ale robim si vodičák a ked ho urobim,tak mozno budem soferovat aj ja si kupim dáke auto a bude.
inak nemám vodičák (ale idem sis praviť), potom doma aj tak budem chodiť mhd a len robiť šoféra starým rodičom/rodičom a budem chodiť do hlohovca za druhou babkou
a to mi ais prischne babkine auto
v meste kde študujem výlučne MHD
Buď cestujem autom alebo počas sezóny motorkou. Pokiaľ neskrachujem tak na tom nehodlám nič meniť. Ešte keď tak občas sadnem do vlaku. Ten má na mňa ukľudňujúci vplyv...,