Ludia som vo velikanskych problemoch. Rano som sa zobudil po house party u kamarata s kamaratkou v posteli a boli sme nahy a tak som vspominal na vcerajsiu party kde som to velmi prehnal podla toho co som videl rano a co som si pamatal vsetko. Proste som
na jednej strane mi je ťa ľúto..lebo sám to strašne ľutuješ..no na druhej strane si za to môžeš sám..buď jej to nepovieš a zachrániš vzťah, alebo budeš riskovať, povieš jej to a zrejme ho nezachrániš...
No si kreten ak jej to ches povedat, sam si to povedal vsak neches jej ublizit a komu pomoze ked jej to povies ? Jej ? len sebe ulavis na svedomi a jej ho uplne udupes a len zbytocne sklames. Tak podla mna nic nehovor.
Pozri, ak ju vážne nesebecky miluješ povieš jej to tak či tak, no čas všetko len zhorší v tomto prípade, takže s pravdou von. Okrem toho väčšinou sa takéto veci dáko dostanú ku tomu ku komu sa majú a ak sa to dozvie od niekoho iného tak to už bude iný bordel
ja neviem, ono to je ťažko. podľa mňa majú pravdu všetci, čo písali (teda, normálne komenty). ak to veľmi ľutuješ, nehovor, ak sa to dozvie od iného, bude to len horšie. ak ju miluješ, mal si sa opiť tak, aby si vedel, čo robíš. a je naozaj tiež možnosť, že o niečom vie, aj keď mohla to byť len krutá náhoda.
a prvý koment tiež nie je na zahodenie.
možno...ja neviem, rozíď sa s ňou. ak sa opýta na dôvod, jednoducho jej to povedz tak ako si to napísal sem. že to ľutuješ, ale jednoducho vieš, že si ju sklamal a že si zaslúži niekoho, kto je ochotný byť jej verný, nie preto, že musí, ale že chce.
a ktovie. možno ju časom presvedčíš o tom, že ju máš rád, hoc.
každopádne by som neriskovala to, že sa to dozvie z inej strany, to by si už nerozchodil ty, nieže ona.
fúúha... no, povedal by som ti k tomu iba tolko, že ak to tak cítiš, určite jej to povedz, aj keby ta pravda bola hocjaká, ak ťa miluje, odpústí ti to a ty už nebudeš debil a viackrát to neurobíš ak o ňu naozaj prísť nechceš, veď len na chybách sa človek učí - no na jej mieste by som sa na teba už vykašlal, pretože keď ta niekto podvedie, neurobí mu to problem spraviť aj nabudúce ( čo všetci vidíte na tých house party, diskách a pod. kravinách? ) ... na druhu stranu, može ti prejsť hlavou aj to, že niekedy možeš za cenu malého zla vykonať aj velké dobro - v tvojom prípade klamať jej, zatajiť jej to, ale to nerob, pretože na to sa ajtak príde a ty ešte skončíš najhoršie - proste spravil si velkú blbosť a následky si zrejme ponesieš ... takéto rozhodnutia ale určite nenechávaj na luďoch z birdzu, ale na sebe... mysli mozgom, konaj srdcom! snáď som aspoň trochu pomohol... slová ktoré tu píšeš, mi úplne pripomínaju vzťah ktorý som ja mal kedysi (vyše troj ročný)..snažil som sa, bol som jej verný ako pes celý čas, veril som jej, proste mala volnosť, a ajtak ma podviedla a kebyže to sám nezistím tak ani neviem a neriešila by, bola by so mnou ďalej...ale asi to tak malo byť, pretože nedávno po dlhej dobe bez vzťahu som spoznal jednu osobu, ktorá mi toho strašne vela dáva, a je to proste taký moj zázrak, jej úsmev by rozosmial snaď aj mŕtveho, len ju ešte velmi nepoznám, ale tak snažím sa ... a k tebe - takže ak s tou tvojou holkou máš byť, budete spolu...ak to má raz skončiť, tak to skončí... a nabudúce use brain bro polož si otázku ako by si sa zachoval ty keby ti to spravila ona, ako by si sa vtedy cítil, kebyže sa ona prebudí pri inom nahom chalanovi a zistíš že spolu niečo mali, vedel by si jej odpustiť? a pod...pozeraj sa na to aj z druhej strany, nie iba od seba
hm, na mieste tej holky by som to určite chcela vedieť, a určite by som sa za to s tebou nerozišla, keby si to urobil v takom stave že by si nevedel čo robíš. ale tak zase, je od teba nezodpovedné sa nechať opiť do takého stavu, že toto urobíš.
aj keď jej to nepovieš,tak to po čase vypláva na povrch..nejakú dobu bude ticho a potom sa niekto prekecne a si v piči takže radšej jej to povedz si myslím..možno si odpustí..ak nie,príde iná...človek musí niesť následky za to čo robí
ako tu tak citam tie vase komentare, musim povedat jedno - ludia je mi z vas ZLE!!! vacsina mu tu radite, nech to taji a nech je s nou normalne dalej. zjavne neviete o com pisete, toto nie je 30 rocne manzelstvo s detmi, kde je treba pre dobro rodiny nieco tajit a klamat. toto je smiesny teenagersky vztah, ktory dnes funguje, zajtra nemusi a nikoho svet sa pre to nezruti. on ju miluje, o rok moze milovat inu a tak to je.
verim, ze vsetci, ktori mu tu radite tajenie sa raz dostanete do podobnej situacie, avsak budete na mieste toho nic netusiaceho.
a tvoje forum je zaroven aj odpovedou na kazdotyzdennu birdzacku otazku - co je horsie trava vs. alkohol. keby si bol zhuleny na blato, tak by ta nic take ani nenapadlo.
ona dobre vie preco cely cas kecala o tom jako jej kamosku podviedol frajer, nebolo to nahodou... Len cakala ako sa zachovas.. Tak sa zachovaj ako chlap a priznaj svoje chyby skor, nez bude neskoro, lebo potom to bude este horsie.. Chod pekne za nou nou a povedz jej to ako si to povedal tu, ze si sa opil a nic si nepametas, len si sa rano zobudil vedla nejakej inej zenskej.. Alebo ju pozvi k sebe a pusti jej film hangover (vo stvorici po opici), a potom jej povedz, no a volaco podobne sa stalo aj mne, mrzi ma to, ale nechcem ti klamat, tak uz to vies, ak na tom trvas, tak sa teda rozchadzame.. A uvidis..
Jeden z dôvodovou prečo pred Tebou rozprávala o nevere svojej kamošky môže byť aj to že už o tom vie a tak by si jej mal povedať pravdu . Lebo aj keby to už nevedela tak sa to určite sa to dozvie . Proste jej povec pravdu . A hlavne sa nevyhováraj na to že ťa ona zviedla . A prosím potom sa ozvy ako to dopadlo .
nechapem ako sa moze najst tolko ludi co to radi zamlcat..ved to potom nie je vztah. ja na tvojom mieste by som jej to povedala, aj vsetky okolnosti co k tomu viedli a nechala rozhodnutie na nej.ak sa chce s tebou rozist treba to respektovat,ak nie mas ohromne stastie ze mas taku priatelku
Vyklop pravdu a hlavne sa s ňou nerozchádzaj ! WTF? Ona by nad tebou mala vyniesť posledný súd a nie že ,, hmm podviedol ma a potom sa so mnou rozišiel " ... to už čo je ? O.o
kamo, nehovor jej to...casom pochopis, ze niekedy sa musis zachovat nie tak ako chces, ale tak ako chces aby to dopadlo. Akurat si z toho zober ponaucenie a uz to nerob ak o nu nechces prist. Vies, nechcem ta obhajovat, ale ked sa nad tym s nadhladom zamyslis...tvoje city k nej to nezmenilo, nic to pre teba neznamenalo, to su len pudy, len v nasej kulture, v nasej spolocnosti to ludia odsudzuju. Vies kolko manzelstiev funguje tak, ze muzi maju milenky a vecer sa vracaju k manzelke, detom a na vonok vsetko funguje tak ako ma ? Nechcem to obhajovat, ale vsetko ma svoju pricinu a po dokladnom objasneni sa podla mna da snad odpustit skoro vsetko.
povedz jej to,ak sa to nedozvedela od niekoho tak sa to dozvie.a to je horsie.a pokial ta to fakt uprimne sere,tak ver ze aj stale bude. v zivote mas len zopar veci ktore mozes ovplyvnit a to je ci za nieco stoji tvoje slovo a svoju cest/cestnost.tak so sklopenymi usami dotoho a pravdu.. face your problem and take consequences
Ak ju milujes aj hovoris, naozaj nechapem aky malo zmysel opit sa do nemoty a potom ju podjebat, alkohol nikdy neospravedlnuje, sam si ho lial do hrdla..
uprimne, neviem co by som robila na tvojom mieste, podla mna to tusi ak ti uz predhadzovala tu temu, zena to vzdy tak trochu vie, aspon co sa tyka kamaratok v mojom okoli.
niekto povie, ze najlepsie riesenie jej to nehovorit, ze ty sa mas zozierat vvycitkami, ale myslim si ze ma pravo to vediet, nemal by si ju klamat, jednoducho jej to povedz a az ona sa rozhodne co, no urcite rataj aj s rozchodom.. Lebo si nemyslim, ze ti v blizkej ci dalekej buducnosti bude schopna verit tak jak doteraz..
uz si jej ublizil.. ak si ju aspon trosku vazis, tak jej to povies, lebo si to zasluzi aj ked jej to zlomi srdce, tak sa daj dohromady a priznaj sa.. a hanbi sa ako pes..
Nemal by si jej to hovoriť. Niektoré veci je lepšie nepovedať, pretože je ťažké ich vysvetliť. Keď niekoho podvedieš, tak je ťažké mu vysvetlovať, že si to vôbec nechcel a že si pil a pod.
No ak si myslíš že to nezvládneš, tak jej to povedz. Lepšie ako keby ťa to malo zožierať.
možno tu budem za najvačšie zlo ako tak čitam tie komentare.....ale proste prečo by si jej to mal povedať ? ser na tieto moralsiitkce keci, čo tu pišu....miluješ ju a si s nou šťastny.....a to čo sa stalo...sa stalo.....a pokial to hodlaš opakovať no tak asi nechceš byť s tou tvojou......ale v tomto pripade proste určite jej to nehovor....určite maj vyčitky svedomia a tak ale žiadnom pripade jej to nehovor, proste su veci ktore nejdu napraviť takže ak s nou chceš byť..čo asi chceš tak len čakaj kym to prehmrí
ja byť na jej mieste by som ťa nechala, keby si mi to povedal ale aspoň by som si vážila, že si mi to povedal na rovinu. Ale ak by som sa to dozvedela neskôr od niekoho iného ( náhoda je sviňa! ), tak by som ťa nemohla už ani vidieť. Neviem, asi to vyjde na rovnako ale aspoň sa zachováš ako chlap.
Je to len a len tvoja chyba, to ze ti trebalo tolko pit ta neospravedlnuje a povedz jej to, pretoze ona si pravdu zasluzi. Ak jej to nepovies, tak dufam ze ta casom svedomie dozerie.
Spýtaj sa jej či ak by si ju nechtiac podviedol či by bola radšej aby si jej to povedal alebo nie Možno blbá rada ale nič iné okrem toho čo tu už bolo ma nenapadlo.
no... ked vies ze ti neodpusti, tak je to dost blbe.. no aj tak ti radim aby si jej to povedal, nech to uz dopadne akokolvek.. rozhodne je lepsie to pocut priamo od toho cloveka co to spravil ako od niekoho ineho, pripadne vobec.. tak ci tak by to raz vyslo na povrch. ja by som napr. nemohla zit s tym pocitom, ze som sa s niekym vyspala a potom to dotycnemu nepovedala. by ma zralo svedomie jak svina..
cudujem sa inak aj ja, kolko bezcharakternych ludi tu je -.-
pozri sa na to z opačnej strany, keby to ona urobila tebe, chcel by si, aby ti to povedala alebo tajila? a keby ti to povedala, odpustil by si jej, alebo sa s ňou rozišiel?
Ja som čakala čo za problém to bude, že už máte dieťa a že je postihnuté a ty nemáš dokončenú školu a zomreli ti rodičia.. a proste toto tu zajebeš, že si troska. asi nevieš čo sú velikánske problémy
povedz pravdu.... a niekto tu použil takú vetičku, že "neber všetko tak vážne" ..neviem, či sa smiať alebo plakať....asi by trebalo, aby tú osobu podviedol milovaný partner atď...
alkohol neospravedlňuje...ja si myslím, že opitý človek robí len veci, na ktoré nemá odvahu, keď je triezvy alebo po ktorých túži atď. Takže keby si ju tak veľmi miloval aj keby si mal neviem koľko v sebe, neurobil by si to....
viac si ocení keď to bude počuť od teba a nie od niekoho iného, povedz jej to že to bola náhoda a fakt to ľutuješ, lebo tak ťa možno pochopí no nieje to isté, kebyže sa to dozvie od niekoho iného by ti neverím že vedela odpustiť,....
ak sú aj kamoši v tiež v tvojom veku (18), tak ti zaručujem, že už teraz to vedia okrem tých dvoch určite ďalší ľudia... skôr či neskôr sa to dozvie od niekoho iného a to ju dojebeš ešte viac... proste jej to musíš povedať
btw. všetci sme už boli niekedy opití a vieme, že nič také, ako blbosť pod vplyvom neexistuje... triezveho sen = opitého činy
Ak jej to povieš a ona ťa miluje natoľko, že ti odpustí, potom naozaj KLOBÚK DOLE! ale ak ťa opustí potom dostaneš poriadnu školu života, budeš ju vidieť zranenú a vermi, že takú hlúposť už znovu neurobíš...
povedz jej to radšej sám akoby ťa mal niekto predbehnúť.. nevieš kedy komu prepne a prekecne sa .. Možno si dáte nachvílu pauzu a potom sa dáte opäť dokopy, možno budete len kamoši, a možno to všetko ukončíte.. ale vždy je lepšie počuť krutú pravdu ako žiť v klamstve
moj otec vravieva že každý dobrý právnik ti poradí: Zatĺkaj! Zatĺkaj! Zatĺkaj! ... či je to dobre neviem ja ak by som frajerku podviedol asi by ma to mátalo pri každom stretnutí s ňou
"Milujem ju z celeho srdca a velmi sa bojim, ze ju stratim."
Toto uz nie je o tebe. Ak ju naozaj tak milujes ako pises, tak jej to povedz a nech uz sa rozhodne akokolvek, akceptuj to. Ak jej to nepovies, tak v skutocnosti sa bojis len sam o seba a v takom pripade sa o laske neda rozpravat, pretoze jediny koho milujes, si ty si sam...
dobre nechce sa mi pisat nejake moralisticke one aj ked by som mala chut poviem ti len jedno
poznam cloveka, ktoremu sa toto stalo. bol tak strasne opity ze amen. tiez ho nijak neobhajujem no podstata je ta e viem ako velmi tu babu lubi. Priznal sa jej a stalo to vela mesiacov hadok komplexov svedomia utrpenia a vselicoho ineho ale prezili to a teraz su este silnejsi...
Som síce baba, alee poviem ti k tomu tolko.. ked sa jej priznáš, taak to znesie lepšie ako by to mala zistiť od iných na druhej strane kebyže sa to od iných dozvie, tak ak ti verí jebala by na to.. lenže pre ženu je najhoršie ak k niečomu takémuto dôjde proste jej to povedz viem čo hovorím.. ak ťy naozaj miluje, nenechá ťa ale ty už potom nikdy takéé kraviny nerob !!!
a ak ťa nechá tak vtedy vieš, že si jej ublížil až príliš na to aby sa dokázala pozerať zas ona na teba.. Je to zložité a celé zamotané..
ale rozhodne jej to povedz ! a nie že nie .. nechceš jej ublížiť, viem ale ani klamaním nič nevyriešiš... Ak ju lúbiš nemas nad čím premýšlať.. a otvor ústa.. vieš, možno nemám tú istú povahu no viem, že keby sa mi tak pred rokom chalan priznal, tak by som s ním ešte bola.. pretože to že ma lúbil som vedela a nebol problém.. ale on mi to iba naznačoval.. a kým mi to stihol povedať vedela som to od iných a bol všetkému koniec... držím palce a drž sa !
Ja som raz takúto chybu urobil, no povedal si že však sa to nedozvie ale dozvedela... Keď aj ona miluje teba tak to rozdýcha keď s jej priznáš. Ja lutujem dodnes že som jej to nepoveda, lebo som ju fakt miloval. Keby som jej to bol povedal verím že ešte dnes sme spolu. Ale všetko zlé je je na niečo dobré a teraz som šťastne zamilovaný znova a viem, že takúto chybu už nikdy neurobím.
že ak ťa miluje tak ti to odpustí???? Ja aj keby som neviem ako milovala, proste mám svoju hrdosť, podjebal ma, ožral sa, ja aj ked som neviem ako na mol mám v podvedomí že niekoho mám a niekoho milujem,,,to akože alkohol vymazáva lásku??? no neodpustila by som to ani keby som neviem ako milovalal, neverila by som mu už..
Povedz jej to, ľahšie ti odpustí ak vôbec, bude to bolieť, ak sa s tebou nerozíjde tak bude na chvíľu ticho, možno pauza a poznačí ju to takou bolesťou, že ona sama to nikdy nikomu neurobí, lebo bude vedieť ako to bolí. Ale chlape, ak sa s tebou nerozíjde jej dôvera v teba bude maximálne v troskách preto by si mal na čas skončiť s párty, diskotékami a tak a viac sa venovať jej,viac času s ňou, nejaké vyznania, romantické keci. Hlavne jej to ale povedz, ona v teba verí a keby sa také niečo dozvedela od iných asi by bola veľmi sklamaná z teba. Ak ťa miluje tak ako ty ju verím tomu, že sa s tebou nerozíjde. A možno vám to pomože ešte k lepšiemu vzťahu. (Prežila som niečo podobné ja som bola v pozícii podvedenej) Veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
nevieš klamať? nemusíš...len jej to nepovedz...
a lutujes to
zbytocne hovorit
(to bude rozhodujuca rada)
a prvý koment tiež nie je na zahodenie.
možno...ja neviem, rozíď sa s ňou. ak sa opýta na dôvod, jednoducho jej to povedz tak ako si to napísal sem. že to ľutuješ, ale jednoducho vieš, že si ju sklamal a že si zaslúži niekoho, kto je ochotný byť jej verný, nie preto, že musí, ale že chce.
a ktovie. možno ju časom presvedčíš o tom, že ju máš rád, hoc.
každopádne by som neriskovala to, že sa to dozvie z inej strany, to by si už nerozchodil ty, nieže ona.
Alebo jej povedz ze si pojebal svojho kamarata,takuto neveru ti odpusti lahsie
verim, ze vsetci, ktori mu tu radite tajenie sa raz dostanete do podobnej situacie, avsak budete na mieste toho nic netusiaceho.
a tvoje forum je zaroven aj odpovedou na kazdotyzdennu birdzacku otazku - co je horsie trava vs. alkohol. keby si bol zhuleny na blato, tak by ta nic take ani nenapadlo.
uprimne, neviem co by som robila na tvojom mieste, podla mna to tusi ak ti uz predhadzovala tu temu, zena to vzdy tak trochu vie, aspon co sa tyka kamaratok v mojom okoli.
niekto povie, ze najlepsie riesenie jej to nehovorit, ze ty sa mas zozierat vvycitkami, ale myslim si ze ma pravo to vediet, nemal by si ju klamat, jednoducho jej to povedz a az ona sa rozhodne co, no urcite rataj aj s rozchodom.. Lebo si nemyslim, ze ti v blizkej ci dalekej buducnosti bude schopna verit tak jak doteraz..
good luck, dufam ze to s nou dopadne dobre..
No ak si myslíš že to nezvládneš, tak jej to povedz. Lepšie ako keby ťa to malo zožierať.
Spýtaj sa jej či ak by si ju nechtiac podviedol či by bola radšej aby si jej to povedal alebo nie Možno blbá rada ale nič iné okrem toho čo tu už bolo ma nenapadlo.
cudujem sa inak aj ja, kolko bezcharakternych ludi tu je -.-
Ja som čakala čo za problém to bude, že už máte dieťa a že je postihnuté a ty nemáš dokončenú školu a zomreli ti rodičia.. a proste toto tu zajebeš, že si troska. asi nevieš čo sú velikánske problémy
alkohol neospravedlňuje...ja si myslím, že opitý človek robí len veci, na ktoré nemá odvahu, keď je triezvy alebo po ktorých túži atď. Takže keby si ju tak veľmi miloval aj keby si mal neviem koľko v sebe, neurobil by si to....
nech to akokoľvek bezcharakterné, ak ju ľúbiš, je to pre vás oboch lepšie.
skôr by som ako problém videla to, že o tom vie asi viac ludí, ako ty a dotyčné dievča, pri ktorom si s zobudil.
btw. všetci sme už boli niekedy opití a vieme, že nič také, ako blbosť pod vplyvom neexistuje... triezveho sen = opitého činy
keby si jej to povedal, rozide sa s tebou aj tak
keby si jej to nepovedal, bol by si najvacsi kokot
Ale ak sa to k nej dostane inou cestou, nemyslím si, že by s tebou chcela ostávať.
A mimochodom- mne keby toto niekto spravil a priznal sa sám, je to pre mňa poľahčujúca okolnosť.. .A síce neviem, či by som s ním ostala ďalej.
(Neviem co si urobil, ale pocuvas house. Teda normalny nebudes.)
Ty si myslíš že by jej to ironicky nevykričala?!
Ked si bol pánom v noci s alkoholom, tak bud pán aj cez deň a za triezva!
Aspoň v jej očiach uvidíš ako si jej ublížil a možno ti to pomôže v tom že si nabudúce rozmyslíš ako sa budeš správať....
Toto uz nie je o tebe. Ak ju naozaj tak milujes ako pises, tak jej to povedz a nech uz sa rozhodne akokolvek, akceptuj to. Ak jej to nepovies, tak v skutocnosti sa bojis len sam o seba a v takom pripade sa o laske neda rozpravat, pretoze jediny koho milujes, si ty si sam...
poznam cloveka, ktoremu sa toto stalo. bol tak strasne opity ze amen. tiez ho nijak neobhajujem no podstata je ta e viem ako velmi tu babu lubi. Priznal sa jej a stalo to vela mesiacov hadok komplexov svedomia utrpenia a vselicoho ineho ale prezili to a teraz su este silnejsi...
a ak ťa nechá tak vtedy vieš, že si jej ublížil až príliš na to aby sa dokázala pozerať zas ona na teba.. Je to zložité a celé zamotané..
ale rozhodne jej to povedz ! a nie že nie .. nechceš jej ublížiť, viem ale ani klamaním nič nevyriešiš... Ak ju lúbiš nemas nad čím premýšlať.. a otvor ústa.. vieš, možno nemám tú istú povahu no viem, že keby sa mi tak pred rokom chalan priznal, tak by som s ním ešte bola.. pretože to že ma lúbil som vedela a nebol problém.. ale on mi to iba naznačoval.. a kým mi to stihol povedať vedela som to od iných a bol všetkému koniec... držím palce a drž sa !
že ak ťa miluje tak ti to odpustí???? Ja aj keby som neviem ako milovala, proste mám svoju hrdosť, podjebal ma, ožral sa, ja aj ked som neviem ako na mol mám v podvedomí že niekoho mám a niekoho milujem,,,to akože alkohol vymazáva lásku??? no neodpustila by som to ani keby som neviem ako milovalal, neverila by som mu už..