ja bývam s nimi
a ak sa odsťahujem, asi do jedného bytu, čo vlastníme a je asi 10min. pešo od rodičov...
mám ich rada a potrebujem ich
zároveň mám pocit, že sestra má túlavé topánky, niekto pri nich aj tak bude musieť zostať
pre mňa by bolo dobré keby som za nimi mohla aspoň raz za týždeň skočiť ale zase aby mi nerobili prekvapkové návštevy furt, pre prípadné vnúčatá aby sa k nim dalo prísť pešo, ale zase aj by bolo super keby boli v inej dedine/meste aby tam mohli deti na prázdniny chodiť (ja mám obe babky v tej istej dedine kde bývam a nikdy som nebola na prázdninách ), kvôli pomoci s malými deťmi je zase fajn bývať aj s nimi, ale zase môžu takí rodičia byť aj otrava... já ti nevím karle, ja budem umiestnenie môjho paláca zvažovať podľa iných kritérií asi.
chcela by som ich mať nablízku,ved ich milujem a chcem pomáhať ked bude treba..no zároveň chcem aj trochu vidieť svet a nemyslím,že ostanem bývať na SR tak... :/
ja vždy mame hovorím, že sa neodsťahujem, ale budem bývať u nás na hornom poschodí, aby sa mi starala o deti a hlavne, aby varila, lebo to ja nikdy neplánujem robiť, tak aby mali tie moje chúďatka čo jesť ...ale ako reálne by som rada žila v rovnakom meste ako rodičia, mám rada svoju rodinu
Rada by som bývala v okolí rodičov.Nech ich mam tak do 100 km, avšak. Mám svoj život pred sebou a tak som si splašila byt 2000 km od nich :/ hrooozne mi tu chýbajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ak sa odsťahujem, asi do jedného bytu, čo vlastníme a je asi 10min. pešo od rodičov...
mám ich rada a potrebujem ich
zároveň mám pocit, že sestra má túlavé topánky, niekto pri nich aj tak bude musieť zostať