no dokedy sa neroztrhnú alebo nebudem nútená dať si ich dole minulý rok som mala od letných prázdnin až do novembra, keď som mala ísť ako družička na svadbe tento rok mám 5 náramkov a dúfam, že si ich nebudem musieť dať dole na krstiny :/ nedám no
podľa toho aký druh náramku a o aký festival ide ale teraz čo mám novarock na ruke tak to je už 2 mesiace a máme s kamarátom v pláne si to nechať do ďalšieho ročníka a tak ďalej pokiaľ nás to neomrzí
a vlastne preco to nosite este po tom feste ? je to nejake cool alebo in ? ... bo mne to pride totalne jebnute jak je brat na kamenci, vec sa vrati domov a este tyzden nosi naramok jak ovca .... sak idem het z eventu tak si to dam dole a nechodim jak debil ne ?
teraz mám jeden od soboty a nechystám sa dávať si ho v najbližšej budúcnosti dole, lebo na tom feste bolo fakt úžasne ale napr. čo mám náramky z iného festivalu, ktorý bol hrozný, tak tie sú už pripnuté na nástenke
a nechávam si to preto, aby som si zaspomínala ako dobre bolo
Ako kedy a podla toho s kym tam som a aku to ma pre mna hodnotu.. Nenosim to preto, aby o tom niekto vedel, ale preto, ze to ma pre mna spomienkovu hodnotu..
Bezne tak 2 tyzdne, ale raz mi vydrzal aj 3 mesiace po jednom koncerte, ten som si obzvlast cenila
Papierové sa mi rýchlo zničia a ked nejsú už ani na okrasu tak ich dám dole..ale tie plastové alebo iný fajn materiál nechávam na pamiatku a niektoré su aj ako okrasa napríklad mám pekný oranžový z Beseda u bigbítu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale keď už, tak až kým nezídu prirodzenou cestou .
a ani na takom fesťáku som nebol
a ten najmladsi tiez ma nejaky ten rocik
a nechávam si to preto, aby som si zaspomínala ako dobre bolo
Bezne tak 2 tyzdne, ale raz mi vydrzal aj 3 mesiace po jednom koncerte, ten som si obzvlast cenila
...a samozrejme aby som bola najvác kúl, ľudia múdri!
Ale ani v práci to neni bohviečo, tak uvidím čo to dá.