Predstavte si, ze chcete nejaku babu len na sex (popr. poriesit sa s nou) a na nic vaznejsie. Ako dlho ste schopni a ochotni ju "spracovavat"? Napr. ked je dievca neoblomne a nepristupne (na sex), ale inak sa normalne s vami bavi. Po akom case vas to pres
Co ti ja viem, nestalo sa mi ze by som chcel babu len na sex vyslovene. To by sa mi mozno stalo na nejakej diskoteke, a na tie ja velmi nechodim. A v tom pripade +- 30 minut.
väčšina ťa bude riešiť stále, kým ťa nedostanú a intenzita bude v tvare peknej krivky.....
čiže pri častom stretávaní bude krivka stúpať, keď obmedzíte stretávanie bude klesať, no ak ho zase zintenzívnite, tak zasa stúpne....túžba je sviňa, neopustí ťa ani po rokoch, ale radím ti daj si pozor, aby si kvôli túžbe nezahodila niečo, čo stojí za to tomu odolať @silwesa viem, na čo narážaš, chceš vedieť, či tomu chlapcovi stojíš za viac, ako len za sex.....ver mi, že keby si mu za viac stála, tak to cítiš....ak sa však snaží pretiahnuť ťa už rok a o vzťahu nechce ani počuť, tak mu nedaj, láska z toho nebude....
bez problemov ako dlho to neni podstatne ale problem je ten ze za par tyzdnov sa do mna buchne a to neni dobre lebo sa vacsinou vyhraza smrtou a ja mam problemy s jej rodicmi a policiou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale už nič pre mňa
mňau
Nerobim take blbosti
čiže pri častom stretávaní bude krivka stúpať, keď obmedzíte stretávanie bude klesať, no ak ho zase zintenzívnite, tak zasa stúpne....túžba je sviňa, neopustí ťa ani po rokoch, ale radím ti daj si pozor, aby si kvôli túžbe nezahodila niečo, čo stojí za to tomu odolať @silwesa viem, na čo narážaš, chceš vedieť, či tomu chlapcovi stojíš za viac, ako len za sex.....ver mi, že keby si mu za viac stála, tak to cítiš....ak sa však snaží pretiahnuť ťa už rok a o vzťahu nechce ani počuť, tak mu nedaj, láska z toho nebude....