keďže som na priváte, tak sa nepýtam... odídem aj na pár dní niekam preč a nikoho netrápi. ked som doma, možem byť kolko chcem, ale trvajú na tom nech poviem aspoň približný čas
piatok sobota dopolnoci, výnimočne dlhšie, a cez pracovný deň rôzne... keď idem večer von o 20tej, tak aj do 22, ale keď idem napr. o 15, tak už o 20 by som mala byť doma
Žijem sama, nemusím sa nikoho pýtať. Ale do 17tich som mohla byť vonku do ôsmej, potom po 17tke už aj tak do jedenástej no a od osemnástich som postupne začala chodievať domov kedy sa mne chcelo
keď som len von, tak sama z vlastného presvedčenia idem posledným busom domov, čiže doma som o 11, pol 12. keď je koncert, tak max do 1 môžem byť, no najradšej by som bola až do záverečnej podniku a potom sa túlala mestom až do svitania
ja nejak von nechodím... a keď výnimočne hej tak to ani neviem kedy prídem domov ako sa podarí... občas už aj za svetla alebo ked ide vlak alebo bus a keďže idem teraz na intrák..no tak tak aby som sa ešte dostala dnu
tak ja ked chcem som vonku aj do rana ale mama sa stale boji aj ked sa nema coho .... lebo ked sa mi ma nieco stat tak sa mi to stane tak isto aj o 20:00 ako aj o 4:00
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ja žijem na pôjde
napríklad teraz v nedeľu som bola dosť dlho, do pol 11 a včera do pol 9, aj to kvôli spolužiakovi lebo musel byť doma 8
a dnes doma do mňa džubali že nikdy nesom doma tak dnes som zostala doma
kde som
a ako sa mám
Som spokojná
.. a cez prázdniny to bolo do 23:00
"čau už som doma"