@chlorofyl co je zle na tom, ked si najdes pracu cez znameho? Pokial to nie je o tom, ze ta niekde dosadia, daju ti plat a ty si tupy a pozeras do steny, tak v tom nevidim problem.
Ja som zakazky ziskaval prevazne po znamosti, kedy ma spokojni zakaznici doporucili dalsim. Aj na stretko do banky som sa dostal na odporucenie znameho, ale musel som sam dokazat, ze im mam co ponuknut.
@crashhp pracovne miesta su, len je ich malo a clovek musi byt sikovny aby nejake dostal ked 5 rokov na VS chlasce a hovno robi tak potom sa moze cudovat, ze nevie najst robotu
nespolieham sa na náhodu, ale pracoval som na sebe. ešte počas školy som si našiel tolko pracovných príležitostí, že som školu nestíhal. tak som z nej odišiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja som zakazky ziskaval prevazne po znamosti, kedy ma spokojni zakaznici doporucili dalsim. Aj na stretko do banky som sa dostal na odporucenie znameho, ale musel som sam dokazat, ze im mam co ponuknut.
a sikovny clovek si najde aj znamosti
ale niečo trvalejšie, teda na trvalý pracovný pomer a na dobu neurčitú nemám doteraz...