mne rok a pol, a pritom ja chodím ako postihnutá, takže to je celkom úspech (a nosila som ich vo februári, a vyšľapala som v nich vo februári na Pustý hrad vo Zvolene
@chanteuse tak ako ale mozno to bude tym, ze som ich nenosila vkuse kazdy den ale nosila som ich dost, boli aj zablatene aj spinave a pekne to vyslo aj ked su biele
Uz im tiahne na 7 rok a ani jedna diera ani zlomene ani nic a tp boli v zahranici, v pracke, v blate aj potoku, na vsetkych festivaloch a aj pri ohni sa minule opekali uz samozrejme nemaju taku farbu ako kedysi, ale po 7 rokoch excelentny stav
mne vydržali tiež tak rok a pol a pranie ich postupne dehonestovalo .. ale tiež som ich nosila denno denne,teraz vyrábajú podľa mňa už len šmejdy nehodné tých peňazí,prvé mi vydržali najdlhšie,na nich sa mi začala odonďovať tá guma naboku v mieste,kde sa ohýbali pri kráčaní .. druhé boli asi najväčší šmejd ,tie mi vydržali tak rok a normálne sa mi odlepila tá hnedá časť podrážky a celé boli nejaké vyšmatlané a smrdeli .. no a teraz mám tretie,ale nenosím ich,lebo ma strašne otláčajú a vôbec mi neprídu také pohodlné ako predošlé.. a už si conversy asi nikdy nekúpim
plátenky čo som mal tak to bol nejaký fejk lebo po troch mesiacoch sa rozpadli Ale čo mám converse ka-one tak tie už tri roky podstupujú neľudské zaobchádzanie a napriek biednemu vzhľadu sa nikde netrhajú ani nič podobné
Jedny cervene mam uz od leta 2012 a stale su funkcne aj po niekolkych praniach
Druhe cierne som si kupila teraz pred 2 tyzdnami a vidim to takisto na dlhu drahu wuhuuu
Ja ich uz mam 4 roky a odzili si festy,vylety, chodenie do roboty,skoly a tak kazdodenna zataz prali sa v pracke.uz.neraz a okrem toho ze su len trosku vybletnute im.nic ine nie je
@ps102 Niekedy mali Lee Cooper a teraz tam maju nejake cinske Dunlopy ale setko na jedno kopyto. Co sa tyka kozenych vs latkovych tak kozene sa odlepia hned a latkove vydrzia dlhsie. Ale tiez sa rozparu pri ohybe. Ale za cca 15-17e v pohodke tenisky. Akurat ze su tvrdsie ako nejake kvalitne DC, adidi, nike atd..
@passarinho Ja som mal presne tento pocit z toho. Tie "akožeconversy" vyzerali dosť biedne, keď som tam bol, ale iné tenisky vyzerali celkom seriózne. Aj tie nie veľmi značkové.
@ps102 Kupil som si DC za 80e a vydrzali mi cca 4mesiace takze ziadna vyhra. A reklamovat ako zidak sa mi stale nechce chodit cize tie cinanky su lepsia alternativa pre mna. rozkopem a vyhodim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja sa toho prania v pracke bojim celkom
Druhe cierne som si kupila teraz pred 2 tyzdnami a vidim to takisto na dlhu drahu wuhuuu