Asi ma to čaká, že budem na podpore nejakú dobu a neviem, že či si to dokážem užiť ako dovolenku, alebo ma klepne od ničnerobenia... Takže kto má skúsenosti s touto preťažkou životnou situáciou, nech dá vedieť...
Som chcela povedat ze cely zivot ale ked sa tak nad tym zamyslim tak pokial ide o pracu (v mojom pripade brigadu) tak tiez neviem bez toho vydrzat ale inak je to jedina zmysluplna vec co robim ...ked mna nicnerobenie bavi!
Akože ako sa to dá nič nerobiť? Vždy je čo robiť Aj keď si na podpore a nechodíš do práce tak máš aspoň veľa voľného času - ja napríklad by som sa naplno venoval svojim záujmom, mal by som oveľa viac času na všetko, 100% by som sa nenudil Práve že keď som v práci, aj keď je to dosť práca na ponáhľanie a je stále čo robiť tak je to strašná nuda a neuveriteľne pomaly mi tam uteká čas a každý deň sa len teším kedy mi skončí zmena..
Ja mám vždy čo robiť. Som ten typ, ktorý len ťažko vypne, lebo potom mám výčitky svedomia, že mrhám časom. Určite si nejakú zábavu nájdeš. Doma je vždy čo robiť, teda u nás nonstop Ak máte záhradu, tak ja by som sa vyžila tam. Prípadne začni pravidelne športovať, napr. behať, uč sa nejaký nový cudzí jazyk, niečo vyrábaj... Neviem, niečo čo ťa bude baviť. Ber to ako šancu začať robiť niečo, čo si vždy chcel, ale nikdy si na to nemal čas.
ja neviem, asi som sa len chcel vykecať, šak to rieši každý stále.... šak čo iné ako koníčky, šport, relax...´mám to ale blbé otázky! do záhrady ťažko a do garáže už radšej vôbec! ale aj tak sa vidím, ako sa radšej budem pred telkou prežierať akoby som dačo robil a potom napíšem niečo nezmyselnosti bytia ... myslím, že pravidelný režim mi bude chýbať...
max pol hodinu-hodinu ... ja v podstate vždy niečo robím..
a čo sa týka stavu (ne práca za financie) to už je iná reč .. ak by osm bol mesačne vždy zabezpečený a nemusel pracovať tak by som to vydržal robiť celý život to dá rozum
nepracovat by som spokojne vydrzala 60 rokov
ale ked uz mam cas, tak sa bud kvalitne zajebavam a uzivam si to, alebo mam proste aktivity a hlavne domacnost, spokojne viem cely den varit, prat a cistit vselico a byt z toho happy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Aj ked kazdy si nic nerobenie definuje podla seba.
a čo sa týka stavu (ne práca za financie) to už je iná reč .. ak by osm bol mesačne vždy zabezpečený a nemusel pracovať tak by som to vydržal robiť celý život to dá rozum
nepracovat by som spokojne vydrzala 60 rokov
ale ked uz mam cas, tak sa bud kvalitne zajebavam a uzivam si to, alebo mam proste aktivity a hlavne domacnost, spokojne viem cely den varit, prat a cistit vselico a byt z toho happy