no mne netrva dlho aby som na nieco zabudla ale ked sa nieco najde naco by som chcela zabudnut aj hned tak si to budem pamatot velmi velmi dlho niekedy aj roky a ked na to zabudnem tak si mi vecinou ako naschval hned vten den bude snivat a tak to ide dookola
Aj ked som sa pokusila zabudnu na jednu nemenovanu udalost..neda sa to..jednoducho v myslienkach je to stale pred mojimi ocami..a asi to tak ostane uz navzdy ...........
to sa neda...wrawim to z vlastnej skusenosti...mozno to cas vylieci a mozno to bude este horsie.....zabudnut na nieco co v tvojom zivote zohralo dolezitu ulohu sa neda...
@cy3aha myslím, že cesta do obchodu nie je považovaná za životne dôležitú udalosť
čo sa mňa týka, nezabúdam. nejde o vyslovene životné udalosti, ale sú to udalosti, zážitky a veci, ktoré sú pre mňa alebo dôležité, alebo niečím výnimočné. síce je pravda, že niektoré z nich by som najradšej vymazala z časovej priamky...
veci ktore sa mi zdaju ako dobre zazitky alebo len ze to bolo neco zaujimave tak si to zapisem to mojeho AKOZE dennika...ale normalne si dennik nepisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čo sa mňa týka, nezabúdam. nejde o vyslovene životné udalosti, ale sú to udalosti, zážitky a veci, ktoré sú pre mňa alebo dôležité, alebo niečím výnimočné. síce je pravda, že niektoré z nich by som najradšej vymazala z časovej priamky...