by som donho napchal tolko sraciek aby uz nikdy nechcel zazit tento stav a v najlepsom bysom ho deptal :a dookola mu vrival do mozgu hluposti aby mu bolo este horsie hadzal by som ho o stenu a rano by som mu povedal ze to robil on v tom stave
@5 vyskušaj, ale pridaj viac a intenzivnejsie lked uz je daleko za hranicou a vezie sa do konečnej zastavky alebo mu daj nieco a roztrep ho a za kazdu dalsiu davku dostane dalsi mares
Pokial je v začiatočnej fáze dá sa lahko odhovorit asi by som mu poriadne treskla aby sa zobudil a pozrel na ludi ktorý v tom pokračovali a kam až padli na uplne dno hrnca jednoducho sa treba hlavne s tým človekom pozhovárať lebo niečo v tom bude ked to berie aj len tak
ale preco to fajci? ... z nudy? tak ho treba najak zamestnat s niečim iným...pre frajerinu, kamaratow? ... tak ho od nich odtrhnuť ..ked to nejde, tak nejaký ten odborník to istí
protidrogové liečenie?? neviem asi si dosť naivná keď si myslíš, že sa z toho týmto spôsobom dostanú...na protidrogovom skôr získajú nové konexie...mám takého známeho tak viem o čom hovorím...
hmm ja sa asi trosku rozpisem hm cloveku ,ktory ma len "prijemne" zazitky s drogou to nevytlcies z hlavy ,nevytlcies to dokonca z hlavy ani tomu ,kto uz ma za sebou aj tie menej prijemne zazitky ,cize v tomto smere je to zbytocne.Hrach na stenu hadzat.Ale ak to berie este malo ,mozes mu dohovarat ako len vies aby s tym sekol navzdy ,aj ked to asi nebude az take jednoduche ako sa da ,pretoze partia robi svoje .Len nedovol aby bolo uz raz neskoro,snaz sa stale stat pri nom ,nech by sa dialo cokolvek.Snaz sa mu podsuvat knizky o tejto tematike,a snaz sa mu priblizovat osudy ludi ,ktori drogovali ,vyved ho z omylu ,ze "trava" neskodi...skodi takisto ako ine drogy!!!!lebo je navykova ...ja o tejto problematike uz co -to mam nastudovane preto to hovorim .a ak nepomoze ani to tak snad asi uz len liecenie ,aj ked neviem ci je to najrozumnejsi napad ,pretoze tam to mozno vydrzi a potom do toho este viac spadne ...ale v kazdom pripade drzim palce
zisti preco huli a potom to ries, ak z nudy tak ho jednoducho zamestnaj, venuj sa mu ale isto mu nekaz ake to je zle a ze je fetak a tak, len klesnes v jeho ociach ze si hysterka abo podobne, to je aspon moj nazor no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Xrumka: Má okolo seba veľa takých prípadov a nič to s ním nerobí.
@12 hej hej,zatiaľ ho necham tak,a keď začne ísť do tuhého,tak to vytasím
protidrogové liečenie?? neviem asi si dosť naivná keď si myslíš, že sa z toho týmto spôsobom dostanú...na protidrogovom skôr získajú nové konexie...mám takého známeho tak viem o čom hovorím...
zisti preco huli a potom to ries, ak z nudy tak ho jednoducho zamestnaj, venuj sa mu ale isto mu nekaz ake to je zle a ze je fetak a tak, len klesnes v jeho ociach ze si hysterka abo podobne, to je aspon moj nazor no...