mala som po sebve pokreslené kadečo... fixkami som mala no sebe piškvorky a podobné somariny
a vo vlasoch som mala zubnú pastu (ktorú som týždeň nevedela zmyť) a múku... a modrý sprej (ktorý našťastie nebolo vidieť, pretože som mala vtedy ešte čierne vlasy )
...úlohy, ktoré sme museli robiť boli trápne, samozrejme
ale ja som dopadla ešte celkom fajn... musela som jesť piškóty s octom a makom
ja som mala iba keď som začínala osemročné, ale mali sme to spojené s prvákmi zo strednej a asi v polovici programu nás vyhodili, lebo niekto hodil na pódium vrecko s cukrom či s čím a boli celé tie plachty, ktoré visia za pódiom od toho zasraté
pohoda na našej škole nám nerobia tie "zlé" veci Trieda si proste urobí program, zadá sa téma na akú by to malo byť a kto to bojkotuje, ten robí maximálne také veci že kačací tanec alebo že ho kŕmi jogurtom iný človek a obaja majú šatku na očiach aby nevideli
Naša trieda tancovala jedna polka na Macarenu a druhá polka mala kovbojský tanec...a kedže sme to mali nacvičené tak žiadny trapas nebol
Len som sa cítil dosť trápne že som tam bol jediný chalan v našej triede čo to robil :/ V tom kovbojskom tanci boli niektoré ženské pohyby a...bol som našťastie vzadu
Ja som mala dve imatrikulacie kedze som na osemrocnom prvu nepamatam a druhu pamatam iba ze som ako najvacsia pani dosla s krasne upravenymi vlasmi a ksichtom a oni mi vsade napchali pastu a vatu..POTESI!
mali sme nejaké úlohy, ktoré boli celkom v pohode ale všetci sme sa zasmiali, potom nás pomaľovali a donútili nás opakovať ich desatoro, ktoré tiež bolo celkom vtipné a potom sme mali program, vystupovala nejaká tanečná skupina či čo to bolo......a cca od 20:00 - 24:00 sme mali diskotéku.....a bolo to super poriadne sme si to užili
ja som nemala nič až také hroznné až na to že som na prísahu mala ruku na druhej strane jak je srdce ale za to si môžem sama a úlohu som mala že som ležala, mala v ústach mrkvu a spolužiak mal nadomnou robiť kliky a tú mrkvu odkusávať ale z tých úloh čo tam boli som mala asi najnormálnejšiu hoci to asi vyzeralo všeliako
klasika, pokreslili nás, natiahli na nás tričká so stupídnymi nápismi, museli sme urobiť kolečko okolo námestie a spievať trápnu pesničku, potom sme robili tie hry...to nám bodovala porota vytvorená s tretiakov, imatrikulácia bola vždy na nejakú tému...
ja som dostala málo bodov a dali mi nejaký maglajz na ksicht, ktorý som umývala z tváre 20minút
celkom dobre bolo celá trieda sme si spolu nacvičili tanec a zatancovali sme ho tam,to sme celkom prežili a potom celkom trapas natreli nám tváre s krémom a do tváre nám hodili postrihané noviny, takže sme ich mali po celej tváre a ďalej sme museli vypiť ocot fuj fuj tomu som sa chvalabohu vyhla, a potom diskotéka
boli trapne a nudne a este sme aj hodinu cakali, kym to zacne :/
pretahovali sme sa lanom a samozrejme my, ako trieda v pomere 24 bab a 4 chlapci, ktori tam ani neboli sme prehrali a akurat sme museli zjest taky rohlik, kde boli nejaka slahacka a podobne kraviny. potom bola "supr-cupr" diskoteka s DJ-jom za 5000 korun a to ma nebavilo, tak som sla domov
Išla som ako posledná a mala som zatancovať break dance spolu s ďalšou babou a 2 chalanmi..ale ja som netancovala,iba som tam stála ako trapka,takže som sa maximálne strápnila D..a už to nechcem nikdy viac zažiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mala som po sebve pokreslené kadečo... fixkami som mala no sebe piškvorky a podobné somariny
a vo vlasoch som mala zubnú pastu (ktorú som týždeň nevedela zmyť) a múku... a modrý sprej (ktorý našťastie nebolo vidieť, pretože som mala vtedy ešte čierne vlasy )
...úlohy, ktoré sme museli robiť boli trápne, samozrejme
ale ja som dopadla ešte celkom fajn... musela som jesť piškóty s octom a makom
Naša trieda tancovala jedna polka na Macarenu a druhá polka mala kovbojský tanec...a kedže sme to mali nacvičené tak žiadny trapas nebol
Len som sa cítil dosť trápne že som tam bol jediný chalan v našej triede čo to robil :/ V tom kovbojskom tanci boli niektoré ženské pohyby a...bol som našťastie vzadu
ja som dostala málo bodov a dali mi nejaký maglajz na ksicht, ktorý som umývala z tváre 20minút
a tancovala som s metlou na slaďák
viac si nepamätám.
Bol som pokreslený rúžom,temperkami, vysypali na mňa sadzu, musel som tancovať gangnam style v ženských šatách a spievať na čo pôjdem domov
pretahovali sme sa lanom a samozrejme my, ako trieda v pomere 24 bab a 4 chlapci, ktori tam ani neboli sme prehrali a akurat sme museli zjest taky rohlik, kde boli nejaka slahacka a podobne kraviny. potom bola "supr-cupr" diskoteka s DJ-jom za 5000 korun a to ma nebavilo, tak som sla domov