S L O V E N S K Ý M A J D A N
KISKA A ĎALŠÍ PRISHLUHOVAČI ZÁPADU
ZORGANIZUJÚ PREVRAT
VYTVORIA KOLABORANTSKÚ
ÚRADNÍCKU VLÁDU
A PREDAJÚ NAŠE VODNÉ ZDROJE
DO ZAHRANIČIA!!!!!!!!!
Zrejme sa udeje niečo veľké,lebo aj zvieratá sa správajú nejak divne...hlavne kone a jelene,čo som si tak všimol...a včera sa mi snívalo,že sa už čoskoro objaví na Slovensku Samara
@sugy1 Mám k tomu klubu neutrálny postoj, nie som fanúšik,ale ani žiadna antipatia no ten sen ma fakt vydesil: Samara hrala Europsku Ligu so Slovanom, Soumah sa dostal do dobrej príležitosti- obišiel jedného obrancu, potom druhého, no zabudol prihrať a prekľučkoval sa až na parkovisko. Priskin naňho volal "Zastav, Zastav!", lenže po madarsky!!! Ved tomu ani slovák nerozumie, nieto ešte Guinejčan!
No proste hrôza, zobudil som sa s krikom.
Nič nebude. Tí čo sú viac neriešia tých čo sú menej... to by musela byť úplná blokáda... a HLAVNE, AK CHCÚ ĽUDIA NIEČO DOCIELIŤ, MUSIA SA POLICAJTI VYSRAŤ NA POSRATÉ PRÍKAZY VELITEĽOV A PRIPOJIŤ SA K ĽUĎOM!!! NIE ICH ROZHÁŇAŤ A OBMEDZOVAŤ. Ak sa politici budú schovávať za policajtov miesto toho aby čelili spravodlivosti, tak toto nie je demokracia, toto je Policajný štát!
Nic. Fetky si akurat pofajcia, nackovia pohajluju, pankaci pohadzu kamene, fizli konecne niekoho zmastia, robosi si pofrflu a vypiju a vsetkym bude dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
KISKA A ĎALŠÍ PRISHLUHOVAČI ZÁPADU
ZORGANIZUJÚ PREVRAT
VYTVORIA KOLABORANTSKÚ
ÚRADNÍCKU VLÁDU
A PREDAJÚ NAŠE VODNÉ ZDROJE
DO ZAHRANIČIA!!!!!!!!!
...aspoň to písali na internete... :S
» en.wikipedia.org/wiki/FC_Krylia_...
Vláčik konšpiráčik sa rozbieha!
Prosím, všetci nasadať!
» hnonline.sk/slovensko/94230...
Znamenia sú všade!
No proste hrôza, zobudil som sa s krikom.