zdravím birdzáci, viem, že je tu už niekoľko takýchto tém, ale potrebujem psychickú podporu :/ dnes sme si prepočítavali tie príklady, čo boli na maturite a môžem si akurát hlavu báchať o stenu, lebo tam mám strašne veľa chýb z nepozornosti ako spraviť som spravila, ale mám len niečo cez 50% a zvyšok spolužiakov má medzi 76 až 90 % a ja ako totálny magor vážne mi je z toho do revu.. lebo keby tie príklady neviem, tak ešte sa s tým zmierim, ale keď som vedela aj postup a pomýlim sa pri sčitovaní/odčitovaní..
Na maturite až tak nezáleží,hlavne že ju máš...ja som si vytiahol otázky,ktoré som sa neučil na všetkých predmetoch a spravil som to ani neviem ako a teraz som na výške...spravil som prijímačky a nejak žijem...zbytočné nervy riešiť takéto veci
@melindocka ja sice neviem kolko budem mat ale ak ta to potesi tiez som asi tri priklady uuuplne zbytocne pokazila vdaka mojej doteraz nediagnostikovanej dislexii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
je tu niekto kto podobne dobabral maturitu?
Na maturite až tak nezáleží,hlavne že ju máš...ja som si vytiahol otázky,ktoré som sa neučil na všetkých predmetoch a spravil som to ani neviem ako a teraz som na výške...spravil som prijímačky a nejak žijem...zbytočné nervy riešiť takéto veci