Mám kučeravé vlasy.. smutné, že? Ale najhoršie na tom je, že mi nehorázne pomaly rastú a ja už fakt neviem čo s tým...veľký objem,krátke...ako dosiahnuť žeby mi rýchlejšie rástli vlasy? Sú na to nejaké taletky alebo niečo?Už naozaj neviem čo
akooo existuje wela zarucene zaberajucich pripravkov ale tie ti v najlepsom pripade vobec nepomozu...je to genetikou...teraz ti pomoze fakt len trpezlivost alebo si ich dat nadpojit alebo to seba pchat chemiu ale to sa skor ci neskor odrazi na kvalite vlasov
kucerave vlasy su fajn pokial mas dobry strih a naucis sa ich upravit mam nieco podobne na hlave a tiez mi to dost liezlo na nervy ale dala som sa ostrihat na noc do gumky a rano len potrasiem hlavou prehrabnem a je to
ooch mas neskutocny problem teda fakt...veci pre teba samozrejme su pre niekoho vzacne ani si nevies predstavit ako...ja som pred polrokom nemala este ziadne vlasy lebo som podstupila nekonecne mnozstva chemoterapii a teraz mam mozno take 8cm a je mi jedno ci budu kucerave (och smutne ze?) alebo rovne, ci budu cierne ci blond...ale budu.A ty vlasy mas,vies kolko je ludi ktorym by uz len toto stacilo??a to ze tebe nerastu tak rychlo ako by si chcela...hmm nie vzdy ma kazdy to co chce, taky je zivot, zmier sa s tym.
@12 sorry ale toto bol taky argument, ako na otazku "neviem sa poriadne a efektivne ucit" odpovedat argumentom "bud rada ze sa vobec mas z coho, spomen si na chudobne deti v Afrike"
kazdy ma svoje problemy a zlahcovat problemy niekoho ineho je dost smutne
ano viem, je plno ludi, ktori su na tom horsie, ale to neznamena ze sa ostatni mozu ist past
@13 sorry ale keby niekto napisal "neviem sa efektivne ucit" tak mu urcite nic take nepoviem pretoze to je skutocny problem, za ktory ten-ktory clovek nemoze.Lenzie "strasne pomaly mi rastu vlasy,mam ich kucerave (smutne ze?, neviem co mam robit"je podla teba normalny problem?podla mna to nie je problem ale to, ze niektori ludia uz od radosti nevedia ako zaujat a sorry ze na to som alergicka. ja som si napisala co si myslim nie preto ze sa o tom chcem s niekym dalej hadat.tot moj nazor, tolko tvoj a dalej nemam co riesit.
Ale o čom kecáš vlastne..Preboha...videla si niekedy ešte horšie diskusie tu boli ja sa chcem predovšetkým poradiť a neviem prečo by ti to malo vadiť...?? Neviem čo od radosti?? Preboha tak akože...sa chcem spýtať ne?? Nechápem čo tu vymýšľaš..akože sorry
Ja asi chapem ako to dominikacs myslela lebo to naozaj ze napise ze mam kucerave vlasy,smutne ze? znie tak ako keby to pisalo jedno obycajne decko rozmaznane co nepozna hodnoty a je povrchne az to bije do oci.mna naprilad tez rozculuju diskusie takeho tipu ked sa problemom nazyvaju uplne nepodstatne kraviny ale kaslem nato, povedala si nazor,shirley to okomentovala ale tato diskusia je o tom ze chce ta baba "poradit s problemom" tak podla mna sa venujte jej.
Ty si akože dakedy vobec videla jake trapne diskusie sa tu zakladaju dakedy??Tak prečo tu komentuješ vlastne moju...a aby som ti vysvetlila to že SMUTNE ZE? za tym je smajlik moja mila tak čo ti na tom vadi? Rozmaznane decko sa ti zdam? Ty si akože fest...****
Ja sa tu pokušam o radu a nie o trapne komentare ,,okoloiducich!!!"
@17 Ved neplac,daj radsej smajlika zase.a hej zdas sa mi rozmaznane decko,aj druhykrat ti to poviem ak na prvy ti neni jasne.A moja mala do mna si usta laskavo neotvaraj dobre?si 14 rocne decko cize nadavky si mozes nechat pre tipy tebe podobne aby sme sa pochopili!
Maš s tym problem že mam 14?? Akoby ty si nikdy nemala Hej?? Ja som rozmaznana fajn ked to povieš ty moja.. za to, že sa tu radim tak som rozmaznana ty radšej drž hubu..mi pripadaš že si otvaraš pi*u preto, lebo ti ju nema kto otvarať ano ty si tu šefka maš pravdu káča..
@19 moja ak tebe p*ca ako to nazyvas narastla miesto ust tak tvoj problem a keby si si otvorila oci nepovedala som ze mam problem s tym ze mas 14,pre mna keby si mala aj 5 tak ma to nezaujima,vravim ti tolko ze o mna si 14rocne decko papulu obtierat nebude.tymto som napisala tebe poslednu vec lebo nemam s tebou o com diskutovat,je to viac ako pod uroven.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale poradiť ti neviem...rastú mi tak 3-4 cm za 3 mesiace...
a skus si kupit pyridoxin...
kazdy ma svoje problemy a zlahcovat problemy niekoho ineho je dost smutne
ano viem, je plno ludi, ktori su na tom horsie, ale to neznamena ze sa ostatni mozu ist past
Ale o čom kecáš vlastne..Preboha...videla si niekedy ešte horšie diskusie tu boli ja sa chcem predovšetkým poradiť a neviem prečo by ti to malo vadiť...?? Neviem čo od radosti?? Preboha tak akože...sa chcem spýtať ne?? Nechápem čo tu vymýšľaš..akože sorry
Ty si akože dakedy vobec videla jake trapne diskusie sa tu zakladaju dakedy??Tak prečo tu komentuješ vlastne moju...a aby som ti vysvetlila to že SMUTNE ZE? za tym je smajlik moja mila tak čo ti na tom vadi? Rozmaznane decko sa ti zdam? Ty si akože fest...****
Ja sa tu pokušam o radu a nie o trapne komentare ,,okoloiducich!!!"
Chcela si sa vtierknuť preto si napísala do diskusie veci, ktoré sú úplne od témy neva Ani ja to nemienim riešiť