Ako dostat peniaze z uctu ked nemam kartu, internet banking a nemozem ist na pobocku
hej, asi velmi tazko. ale uz som zufala!!! mam na ucte vela penazi a surne ich potrebujem, takisto potrebujem aj zaplatit najom, ale nejaky vyjebanec mi ukradol kartu takze vyber nehrozi (som v zahranici) a nemozem ani zaplatit najom, ani si peniaze previ
známemu raz takto v nemecku neišli kreditky keď chcel nimi platiť volal na slovenskú pobočku a tam mu nevedli ani za boha hilfnuť nakoniec sa v nejakej banke tam mu pomohli a dohodli to oni so slovenskou bankou
až máš možnosť skús sa ísť takto informovať lebo na slovensku sú fakt najneochotnejší keketi
už keď absolútne nič nebude vychádzať a budeš mať posledné minútky, tak zavolaj do tej blbej banky a spičuj ich tak, jak sa len bude dať... už keď nič iné, tak im aspoň vynadáš do úbožiakov
hej a zmeň si banku a to im tiež spomeň (teda ak sa bude dať)
Ja som to riešila super obrovským pičungom banky... Nakoniec to šlo veľmi dobre a na počkanie, resp zavolanie mi tá krava zmenila telefóne číslo, kde mi chodili notifikácie...
Na výber z účtu na pobočke tuto na svk mi stačí číslo účtu a občiansky. Tak prečo by to nemalo byť dostatočné overenie na výber v zahraničnej pobočke? (tej istej banky ofc, v inej banke som nevyberala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
až máš možnosť skús sa ísť takto informovať lebo na slovensku sú fakt najneochotnejší keketi
poslat peniaze tebe, nech zaplatia najom, ked prides tak vratis. len zalezi od toho, kto to pre teba chce urobit
hej a zmeň si banku a to im tiež spomeň (teda ak sa bude dať)
ináč @die
inak gl lucia, hadam to vyriesis skoro