Chcem niečo podobné, ako tu mal pred chvíľou BIRDZ, teda reklamu Coca-Coly na svojej stránke. Viete mi niekto (najlepšie sám admin) poradiť koho kontaktovať ? Ďakujem za info...
@wewo Prečo nie ? Akože nevieš, či nechceš ? @highvoltage no a potom aký to má význam ? Veď ja chcem peniaze za ich propagáciu, či to bude následovať po čase ?
V prvom rade zaleží predovšetkým na tom či je tvoja stránka z hľadiska návštevnosti atraktívna pre firmu Coca-Cola,totiž ak návštevnosť nie je veľká,tak im to za to nestojí!
sak a by ti mali platit za uverenie reklamy a stranke ktora ma denne 3 navstevy a aj z toho si jedno ty, druhe macka a tretia tvoja manka? jasne ze nebudu platit za reklamu, pokial nemas velku navstevnost. pozri si google adsense, tam ti platia za to, na co ludia priamo od teba kliknu. mozno zarobis za mesiac aj 3 centy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kedze som online technical lead pre pre reklamnu agenturu ktora ma Coca-Colu ako klienta pre strednu Europu.
Ale. Nepomozem ti. Mwehehehe.
@highvoltage no a potom aký to má význam ? Veď ja chcem peniaze za ich propagáciu, či to bude následovať po čase ?