chcem sa vas spytat mam taky problem mama mi zistila ze facim cigarety a teraz ma doma kontroluje ... chem sa vas spytat ako mam fajcit aby mi nesmrdeli potom ruky... ale prosim vas ziadne papieciky a podobne veci uz nie som decko
Zober dlhúúúúúú halúzku, ohni ju na polku aby si do nej zastrčil cigaretu a zastrč ju na koniec, kde je ohnutá. fajči tak že ju budeš držať druhým koncom
zozen si dakoho kto ti tu cigaretu bude drzat disappointed:obetavy dakto)... ale s tymi rukami je to riadne dobra vec lebo ja tak mozem brata furt zbuzerovat ze fajcil
v tabakovych stankoch kupis akokeby taku sklenku drevenu alebo z skla newem ako sa to presne vola aler do toho si das cigu a ruky nesmrdia kupis ju od20sk vyssie ak si videla titanic tak ta hlavna hrdinka tak fajcila
ja som to vyriesil po svojom presiel som sa pred domom s cigaretou v hube prisiel domov a nechapajuco sa tvaril ze ako je do prcic mozne ze si ma videla ?! 3 dni si pohucala potom sa s tym zmierila a uz od 16 som si veselo vyfajcoval v okne a robim tak dodnes
Misatko: Nevem ci to moc pomaha..a navyse potom budem smrdzet jak drogeria..
Najlepsie su podla mna papieciky..tie su vsade a nemusis so sebou nosit absolutne nic..ani stipce ani vonavky ani zzenstile trubicky..alebo sa na to vykasli..rodicia si zvyknu..
No ja ked som mal 14 alebo menej tak som si zobral stipec ... a ktomu este som pridal sacik a potom som nemal ztym problem... bo aj moj tatko si kedysi nad tym potrpel pomaha to moc pokym si neni z cigaretou na konci az nespalis sacik a nezabudaj tak po meste nikdy nechod
Aaaach boze to su rady teda. Asi si videla 100dalmatincov ze? Tak tam mala Kruela Devil (Debil) Na cigarete taku umelohmotnu hovadinu zevraj sa to vola super filter alebo tak nejak kupis to normalne v trafike a nebudu ti vôbec smrdiet ruki tak to robi aj moja muminka a fakt to pomaha a ciga je aj menej skodliva. Neni zac papa
vytiahni cigaretu palcom a ukazovakom, schovaj si ju v dlani, prejdi par metrov k smetnemu kosu a zahod ju. a pomysli si, ako pekne si si zase pofajcil
ale vazne....ak si z dediny...ja pouzivam lupuch alebo nejaky kvet...v tom si vytriem ruky...alebotu nejaku travu omotat okolo cigarety...alebo nos pri sebe vonavku..a postriekaj aj ruky
vzdy si zober maly kremik, hoci aj na zadok, ked do seba prestanes vdychovat tie zdrave veci natri si s tym paprce. ked budes mat lepsi krem tak to prebije tu vonu
Kto nema dost odvahy aby prebral zodpovednost za svoje konanie, nech to radsej nerobi. Ja som to mojej mame povedala narovinu a taketo blbosti neriesim, nema to zmysel tajit. ale ked uz, tak cez to pero je to aspon sranda, vidiet ako tam ten dym ide
jezis kokoti vezmí si a odrez si palce take neves alebo jednoduksie to budes mat thak ako ja pridem domu vojdem do kupelky umyem ruky aje to abo nos zo sebou kvacku pri najlepsom si ich oliz ja som mamke povedal ze som fajcil a uz ma nekontroluje a ani ma nikdy nekontrolovala nikdy som nepouzival kvacky,zuvacky,a neumyval si ruky ked som dofajcil.
to je tvoja vec ci fajcis si myslim...nasich sice skoro porazilo ked mi to zistili ale oni sa stym zmieria nic ine ti neporadim nemozes to skryvat dosmrti
jeziiis tak nefajci ty blbecek co tu riesis... cigarety smrdia vzdy... a ked fajcit chces tak to neries rodicia si zvyknu... bohaaaaa take pcoviny riesis... zober si konariky
no ja som pouziwala wymysel co wymyslel kamarat ze drotik... ...a potom stipec a ted mf...fajcim..na balkone... ..aaaa..vodu ani neskusaj..budu ti fest smrdet ece wyse...skor wyskusaj ten kreem ale nejaky wonawucky.a nehas wsiaknut a nebudu smrdet...aa wonawka nepomaha bo po chwilke zase zacnu smrdet paprce
kamoska si raz cigaretu dala do toho drziaka ktory jen a sluchatkach od mp3 alebp mobilu na zachytavanie o oblecenie haluz ale aj tak si ich umyvala potom
oha do riti ... mno krem na ruky taky mini to sa da kupit potommsi to wolacim zaser aby to nebolo az take napadne mne to pomahalo ...aleo to s tou trawou..ale cze zimu je to nepraktikowatelne .
omg... ta to otazka.. fakt ma to rozosmialo ... najlepsie nefajcit aa vsetko vyriesene... aleee viem, ze to velmi tazke prestat... hlavne ked nie je motivacia...
alee ked mam dat tip ta kamoska raz do stipca na pradlo dala ... taam taka medzierka a to presne na cigu padne
ale nahodou nechcem robit reklamu ale ked sme pri tom v jednom katalogu s kozmetikou (oriflame) maju taku vec ze si to das na ruky a ti to znici 99% bakterii alebo take nieco (sice to smrdi ako domestos) ale necitit to ze si fajcil..
kurva vy ste idioti chcel by som vas vidiet ako sedite v bare pri vinku so stipcom v ruke podla mna sa neda odstranit pach nejakou normalnou cestou jedine si umyvat viackrat za vecer ruky alebo ten krem ak pouzivas ale striekat si na prsty vonavku,potierat sa ihlicim a travou to je fakt inteligentne ked ho kontroluju tak im nebude podozrive ze smrdi ako stromcek alebo ze si vonavkuje ruky predtym ako ide domov? jebnute rady a jebnuti ludia sem pisu...a ako som si vsimol v kazdej teme sa najde dost idiotov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
kua a to som nefajčiar
Nechaj si cigu v hube a len odfajčuj
ale najlepsie je aj tak nefajcit, nemyslis??
Misatko: Nevem ci to moc pomaha..a navyse potom budem smrdzet jak drogeria..
Najlepsie su podla mna papieciky..tie su vsade a nemusis so sebou nosit absolutne nic..ani stipce ani vonavky ani zzenstile trubicky..alebo sa na to vykasli..rodicia si zvyknu..
alebo ked uz smrdim, tak si najdem tujovy krik, odtrhnem si trosku ihlicia a pozmolim v rukach = celkom to pomaha, viac ako nejake buriny zo zeme
a preco vlastne fajcis?
alee ked mam dat tip ta kamoska raz do stipca na pradlo dala ... taam taka medzierka a to presne na cigu padne
vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody..