neviem ci je dobre ked človek lúbi len sám seba a za to že som "krajší" (ikeď to je dosť relatívne to slovo krása) tak som namyslený a mám pocit že som niečo viac??? podľa mňa je to človek ako každý iný,akurát trošku nedozretý myslou..
tvoja voľba tak nebudem vyhovárať..
nikdy som vlastne ja nepozyval na rande..
ale otazka znie že či sa poznáte ,či ste spolu v kontakte,či po tebe už nejak pokukoval ..trošku bys mohla rozpísať váš vzájomny vztah,na akej úrovni ste momentalne..
lebo ked sa ani nepoznate pomaly alebo ani sa nerozpravate tak mi to pripada divne len tak ist za niekym ze ahoj,nepojdes zajtra von?
Termix: Mne by nepomohlo sa nahodit, to mi mozesit
Lakino:No on je zvedlajsej triedy a ucitelka ma k nemu pridelila aby sme pracovali na jednom projekte, takze sa zvykneme po skole v triede stretnut tak raz-dvakrat do tyzdna
Posli mu kolkovanu ziadost (cim hodnotnejsi kolok tym vacsia sanca na uspech) s tvojim zivotopisom, chorobopisom a notarsky overenymi kopiami vysvedceni. Keby nezabralo, tak to daj na sud, potom sa obrat na ombudsmana a keby ani ten nepomohol tak skus europsky sudny dvor.
Krista, taketo chujoviny riesit, vam uz nacisto hrabe?
Asi nema tolko ROKOV . Ahoj Lorelai, ide o to, či snim chceš isť iba narande alebo chceš snim chodiť? Asi sa ti pači tak že nemožeš ani spavať chceš citiť jeho bozky vonu že?
Tak ver že by ti stačil jeden večer a jeden sex abz si zistila že ho nelubiš len sa ti pači
Namisleny chalan nestoji za nic,mysli si ze vsetky baby mu klaknu k noham,ale ked si mudra tak ho nechas tak (to by som spravila ja).Ale ket sa ti fest fest fest paci tak bud viditelna a rob vsetko preto aby si bola stredobodom pozornosti a na chvilu zacny byt aj ty namislena a pre zmenu ta pozve na rande on teba.Skamarat sa s dievcatami,ktore sa snim bavia atd.
Ale on nie je presne ten typ namysleneho chalana, ktory je strasne dolezity a namysleny. On je v podstate typ "dokonaleho" chalana, je mudry, slusny, vtipny, mily a inteligenty, len ma trochu viac sebavedomia...Nepacil by sa mi keby bol len pekny a nafukany, neznasam takych chalanov.
Myslitel:To ani nie...Teda, niezeby som sa s nim nechcela bozkavat a tak, ale hlavne by som s nim chcela travit cas, spoznat ho ako cloveka a tak.
Boze, toto je tak ubohy svet Vsetky baby su mokre z krasnych, inteligentnych, sikovnych, milych, neznych, slusnych, vtipnych, mudrych, sebavedomych, uprimnych, pravdovravnych chalanov.. Tak vam zavidim, ze vzdy najdete takeho dokonaleho!
Hmmm, ked existuju taki chlapi jak tu popisal jednotka tak by mohli existovat aj take zenske. Ak nejaku taku poznate tak prosim nech sa ozve na moje ICQ, rad si vezmem autogram..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neviem ci je dobre ked človek lúbi len sám seba a za to že som "krajší" (ikeď to je dosť relatívne to slovo krása) tak som namyslený a mám pocit že som niečo viac??? podľa mňa je to človek ako každý iný,akurát trošku nedozretý myslou..
tvoja voľba tak nebudem vyhovárať..
nikdy som vlastne ja nepozyval na rande..
ale otazka znie že či sa poznáte ,či ste spolu v kontakte,či po tebe už nejak pokukoval ..trošku bys mohla rozpísať váš vzájomny vztah,na akej úrovni ste momentalne..
lebo ked sa ani nepoznate pomaly alebo ani sa nerozpravate tak mi to pripada divne len tak ist za niekym ze ahoj,nepojdes zajtra von?
Lakino:No on je zvedlajsej triedy a ucitelka ma k nemu pridelila aby sme pracovali na jednom projekte, takze sa zvykneme po skole v triede stretnut tak raz-dvakrat do tyzdna
nepojdeme niekedy na kavicku???
a pod...
kavicky zaberaju...
prestan sa spravat ako zakomplexovany dement...
tvoje dementne, podrypovacne reci tu aj tak nikoho nezaujimaju...
Krista, taketo chujoviny riesit, vam uz nacisto hrabe?
Tvojtatko: AJ ja sa tesim..
ja naozaj neviem, ake komplexy si liecis tym, ze tu chodis po foracha a otravujes ludi svojimi recami az tak, ze sa boja tie fora zakladat...
mas 23 rokov, tak sa podla toho spravaj...
Tak ver že by ti stačil jeden večer a jeden sex abz si zistila že ho nelubiš len sa ti pači
Vlasta skusenosť ale samozrejme s babou
Boja sa zakladat fora? A to ti niekto povedal, alebo si na to prisiel sam? A keby aj, aspon je tu menej tych dementnych for.
problem bude asi ten, ze ti 16 rocni nemaju tych 23 ako ty....
Myslitel:To ani nie...Teda, niezeby som sa s nim nechcela bozkavat a tak, ale hlavne by som s nim chcela travit cas, spoznat ho ako cloveka a tak.