Čaute už dlho sa mi páči jeden chalan a viem že sa mu páčim tiež. On to tiež vie. Lenže je hanblivý a bojí sa ma pozvať na rande...Takže ako mu mám naznačiť, že chcem ísť s ním na rande?
@wolskeoko ale najviac ma nastve ked chcu len nieco naznacovat a podobne hovadiny. a potom vznikaju nedorozumenia, lebo kazdy len naznacuje a potom to druhy nepochopi a pritom to je tak jednoduche povedat to priamo
tak šli by sme spolu niekam alebo áno?pozri ak vieš, že sa mu páčiš , nemáš čo stratiť , nešiel by si na kávu, čaj, do kina, na koncert ?proste ako keby si sa pýtala kamošky aj ked viem ze tebe sa to take jednoduche zdat nemusi..
nechaj tak, taki chlapi su najhorsi... Ked ta doteraz nepozval tak je bud debilko co caka asi na "vhodnu prilezitost" takze na nu bude takymto pristupom cakat do konca zivota alebo sa mu jednoducho nepacis alebo mu t je jedno, no a v takom pripade tiez nic z neho, nech sa snazi aspn trochu no a ak sa nesnazi tak nema zaujem cize... sa mu nepacis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
uplne vazne
napokon som sa jej opytal ja ci nejde so mnou