piseme si cez net,zdravime sa....a on mi pise take hrozne pekne veci,aj ked sa lucime mi napise paaaa cmuk a tak... a v skole sa na mna pozera,obcas sa usmeje ale vobec sa nazivo nerozpravame... co mam robit ???
Zobud sa ...... pise take krasne slova cmuk. To mi napise aj moje kamosky len tak ale k veci. keby mu na tebe tak velmi zalezalo, tak by siel asi aj za tebou nie???? Pisete si na pokeci a v skole sa pozerate na seba. hmm Bud je hablivi alebo ja neviem ... usmievaj sa aj ty do blba a mate do vybavene obaja. Bzzzzzzzzzz
Prestane si pisat kua a komunikacia a nie pod na diskoteku. Si mas k nemu prisadnut alebo ho chytit pod krk a kecat. Na disko budete len trsat a ani vladtneho slova nebudete pocut. to radsej ostante pri tom pisani po nete
je to uplne pekny priklad k vete ..delate machry hajzel mate na chodbe...na nete ti pise cmuuuk cmuuuk a potom na zivo sa na teba ledva pozre akoze nechapem na co je take pisanie...alebo chapem vlastne mas 15 rokov to vystihuje vsetko ani pisat nemusim
presne...tych co pisu sem nejaku diskusiu, s tym ze hladaju pomoc...urcite nezaujimaju...tie trapne komentare,...sak ked nemas co k tomu povedat si odpusti tie poznamky..mi to pripada u niektorych ako keby zalozili birdz..a celyy birdz je ich a tak sa musia vyjadrit ku kazdej teme....a to ze podla niekoho to je diskusia o nicom..nech si necha pre seba..nech jebe na to....aaach...musaa mat k setkeemu.. komentaar..vrrrrr....najdu sa aj takyy, co sa k tomu chcu aj tak vyjadrit--pomoct...
perlitta ocividne ani ty nemas k diskusii co napisat kedze problemu si sa vobec nevyjadrila a tie komentare aspon davaju nadej ze niake percento dementnich obcanov somalskej republiky prestane tak zvane ''jebnute diskusie'' zakladat
typek--a ty si myslis...ze ked sa k vsetkemu budes ohlasovat, ze sa tym ako nieco zmeni??ze tu tu budu uz otaazky na urovni???ee..nezmenii sa nic...ak mi nejaka diskusia nesedi, tak si ju ani celu neprecitam.,
hm ale to ze sem piises...ze ta to otraavujeee...a pod..to uz neni len tvojee vec..bo to ciitame vsetciii..xii..ta ako aj to co teraz pisem ja ..hm.,,aa to percento odhadujeem..veeelmi ale veelmi nizke
Perlitta: uz nejedneho cloveka sme chtiac ci nechtiac prinutili aby nezakladal jebnute diskusie, takze si myslim ze tie nase jebnute komentare na este jebnutejsie otazky su opodstatnene.
A k teme: Budem sa opakovat, ale sprav mu fajku a chalan je tvoj
ze potesi zaujem zeny.samozrejme ale 15 rocne dievca nemusi este kazdy chalan brat ako zenu.
k tomu pa,cmuk ci lubim ta..ja to iste pisem kamaratkam aj oni mne ani jeden si od toho nic neslubuje.a prosim ta nechaj netovu komunikacia ved zachvilu budu ulice prazdne kazdy sadne za net a to bude jediny jého kontakt z okolim.
proste ak citis ze mu nejsi u prdele tak normalne za nim chod pozdrav, opytaj sa ako sa ma.a bav sa snim tak ako na nete. Len miesto smiechu nepouzi slovo LOL
Uplne milujem reči typu : "Ježííš si predstav on mi napísal papa cmuq on ma asi chce, joj ale ja nevem čo mám robiť aby si ma všimol" skússa prebehnúť okolo neho naházaručene siťa všimne ..alebo rob také tie ťahy , zober krátku sukňu hoď dačo o zem a zohni sa po to ... blbá otázka blbá odpoveď čo si čakal ..
To sú fakt životne dôležite problémy
Ja som fakt maximálne kľudný človek ale keď prečítam za sebou 5drbnutých diskusií to užje aj na mňa veľa ...
absolutne ma nezaujimave vase jeble prispevky... tym ktori sa mi snazia pomoct dakujem,ale tym ostatnym...ste obycajny...ako myslite ze keby sa to stalo vam,ze by vam bolo prijemne keby vam pisali hentake picoviny ??? bud napises nieco normalne,alebo to nechas tak ! jasne ?
Lizzie: Akože môžem vedieť načo si sa pýtala keď chceš počuť len kladný teda tebe vyhovujúci názor?
Všetci ti chcú určitým spôsobom dobre,ale zas nečuduj sa na drbnutú otázku drbnutá odpoveď nechápem čo si čakala že ľudia ktorí ťa nepoznajú ti tu napíšu "tipi" ako ho zbaliť?Tak už keď echces počuť negatívne názory porozprávaj sa s kamoškou ktorá ti nieje schopná do očí povedať pravdu a bude ťa utešovať, toto nieje psychologická poradňa.
Neni si prave ty co musis mat vzdy a za kazdych okolnosti pravdu ? Neni si to ty co sem pustas iba chabe komentare, vzdycky smerujuce ku konom, konovej terapii a tvojim depresiam ?
Neni si to ty kto t u tiez nezaklada ziadne diskusie ?
A myslis si ako ze si IN alebo super vtipno drsna ked zajebes TREPANACIU LEBKY ? No uzasne ftipne , ander s kosic by to nepovedal lepsie.
Prosimta s niektorymi tvojimi nazormi suhlasim, ale ty vsade jebes o konoch, o terapii, jak je cely tvoj zivot terapia, jak to chces robit, ake je to dobre, ako beres antipsychotika (aj to si sem uz pisala) , nezakladas diskusie a potom sa tu navazas. Sa najskor zamysli.
A dufam ze ma odjebes nejakou tazkou latinskou frazou co ani nebudem vediet co znamena, to budes fakt drsna a cele forum sa tu bude chychotat aka si ty super genialna./
---tu som kone neplietla pokial je mi zname to po 1
---po 2 tommyhot sa tu navazal do ostatnych - len som mu scelo ukazat ake je to prijemne ked sa do nekoho pusti takym invaznym sposobom
---nemyslim si ze som drsna ,super vtipna a uz vobec si nemyslim ze som IN
---moj zdravotny stav je iba moj bordel pre tvoju info lieky uz neberiem
---nepotrebujem ta odjebavat nicim nemam na to dovod - tymto ma nevyprovokujes bola by hlupost na taky vystup reagovat agresivne...
(a co si kto o mne mysli na tomto fore je 4 ja sa nepotrebujem nikom strkat do prdele a za kazdym z niekym suhlasit ked sa to ocakava, nemam to vo zvyku - ak mam iny nazor poviem ho tak ako ty o tisic ludi okolo)
Black Angel: "po 2 tommyhot sa tu navazal do ostatnych - len som mu scelo ukazat ake je to prijemne ked sa do nekoho pusti takym invaznym sposobom" - ty si myslis ze mna rozhadze nejaka netova pica?
Black angel, hm necitim sa lepsie mne je totiz stale fajn Nemozem si pomoct.
Vynimocne si tusim v tejto a par dalsich diskusiach neplietla do prispevku kona alebo terapiu alebo nejaky s tvojich drty latinskych vyrazov.
Ja si myslim ze je dost ubohe tu na niekoho nieco take vytahovat ked ani nevie co to znamena, neviem co tym chces docielit, ci uz sa chces hrat na najmudrejsiu alebo ty fakt preskocilo a myslis si ze to vsetci ovladaju.
Co sa tyka tvojho zdravotneho stavu, ano do toho ma nic, no nedalo mi ked si to sem verejne napisala. Asi si chcela aby o tom vela ludi vedelo a tym padom to proti tebe ci mohli argumentovat.
Takze ak nechces aby som sa nestaral do tvojho stavu nepis to verejne.
Jj Black Angel dolezite je ze si rozumieme a nie nechcel som aby ta to nahnevalo, ja lenze plati to co si povedala. Ty si pre mna pica ja som pre teba mamrd (btw co to znamena?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
alebo si dohodnut rande?
jezisi kriste, to co je s touto mladezou... Jediny kontakt cez net...
Prestane si pisat kua a komunikacia a nie pod na diskoteku. Si mas k nemu prisadnut alebo ho chytit pod krk a kecat. Na disko budete len trsat a ani vladtneho slova nebudete pocut. to radsej ostante pri tom pisani po nete
A k teme: Budem sa opakovat, ale sprav mu fajku a chalan je tvoj
A tomyhot ma pravu stavim sa ze by nedomietol
k tomu pa,cmuk ci lubim ta..ja to iste pisem kamaratkam aj oni mne ani jeden si od toho nic neslubuje.a prosim ta nechaj netovu komunikacia ved zachvilu budu ulice prazdne kazdy sadne za net a to bude jediny jého kontakt z okolim.
proste ak citis ze mu nejsi u prdele tak normalne za nim chod pozdrav, opytaj sa ako sa ma.a bav sa snim tak ako na nete. Len miesto smiechu nepouzi slovo LOL
To sú fakt životne dôležite problémy
Ja som fakt maximálne kľudný človek ale keď prečítam za sebou 5drbnutých diskusií to užje aj na mňa veľa ...
potom ta ten chalan bude brat trochen ako kurvu, nemyslis??
Všetci ti chcú určitým spôsobom dobre,ale zas nečuduj sa na drbnutú otázku drbnutá odpoveď nechápem čo si čakala že ľudia ktorí ťa nepoznajú ti tu napíšu "tipi" ako ho zbaliť?Tak už keď echces počuť negatívne názory porozprávaj sa s kamoškou ktorá ti nieje schopná do očí povedať pravdu a bude ťa utešovať, toto nieje psychologická poradňa.
-- och ! ece ze si sa narodil ty chodiace iracio
-- tie tvoje echt chabe komentare veduce od nicoho k este vacsiemu nic
-- ty pan dolezity kery ziadnu normalnu temu ani nezalozil len piCCoviny vstade vypisuje
-- spasitel kazdeho fora - ozaj -
-- prosim teba ty chodiaca (ne)dokonalost urob nieco pre ludstvo napr. nechaj si spravit trepanaciu lebky alebo nejaky invaznejsi zakrok
-- osobne proti tebe nic nemam sak ale sam si idiot a zhadzujes seberovnych fuj sak to sa nerobi
Neni si prave ty co musis mat vzdy a za kazdych okolnosti pravdu ? Neni si to ty co sem pustas iba chabe komentare, vzdycky smerujuce ku konom, konovej terapii a tvojim depresiam ?
Neni si to ty kto t u tiez nezaklada ziadne diskusie ?
A myslis si ako ze si IN alebo super vtipno drsna ked zajebes TREPANACIU LEBKY ? No uzasne ftipne , ander s kosic by to nepovedal lepsie.
Prosimta s niektorymi tvojimi nazormi suhlasim, ale ty vsade jebes o konoch, o terapii, jak je cely tvoj zivot terapia, jak to chces robit, ake je to dobre, ako beres antipsychotika (aj to si sem uz pisala) , nezakladas diskusie a potom sa tu navazas. Sa najskor zamysli.
A dufam ze ma odjebes nejakou tazkou latinskou frazou co ani nebudem vediet co znamena, to budes fakt drsna a cele forum sa tu bude chychotat aka si ty super genialna./
---hmm citis sa teraz lepsie ???
---tu som kone neplietla pokial je mi zname to po 1
---po 2 tommyhot sa tu navazal do ostatnych - len som mu scelo ukazat ake je to prijemne ked sa do nekoho pusti takym invaznym sposobom
---nemyslim si ze som drsna ,super vtipna a uz vobec si nemyslim ze som IN
---moj zdravotny stav je iba moj bordel pre tvoju info lieky uz neberiem
---nepotrebujem ta odjebavat nicim nemam na to dovod - tymto ma nevyprovokujes bola by hlupost na taky vystup reagovat agresivne...
(a co si kto o mne mysli na tomto fore je 4 ja sa nepotrebujem nikom strkat do prdele a za kazdym z niekym suhlasit ked sa to ocakava, nemam to vo zvyku - ak mam iny nazor poviem ho tak ako ty o tisic ludi okolo)
It
nechajme to tak nema vyznam v tom pokracovat... ja som pre teba pica, a ty si pre mna mamrd... tym je vsetko vysvetlene
hlavne ze si rozumieme
ak ma ma to malo nahnevat nenahnevalo - aspon ze povies co si myslis
to je dolezita vlastnost pre zivot, a je to vzdy lepsie ako slizka diplomacia
Vynimocne si tusim v tejto a par dalsich diskusiach neplietla do prispevku kona alebo terapiu alebo nejaky s tvojich drty latinskych vyrazov.
Ja si myslim ze je dost ubohe tu na niekoho nieco take vytahovat ked ani nevie co to znamena, neviem co tym chces docielit, ci uz sa chces hrat na najmudrejsiu alebo ty fakt preskocilo a myslis si ze to vsetci ovladaju.
Co sa tyka tvojho zdravotneho stavu, ano do toho ma nic, no nedalo mi ked si to sem verejne napisala. Asi si chcela aby o tom vela ludi vedelo a tym padom to proti tebe ci mohli argumentovat.
Takze ak nechces aby som sa nestaral do tvojho stavu nepis to verejne.
tommyhot treba si pomahat
It mno jo diik
Majlos: to ja tiez
presne, sak ked si to uz napísala, tak by sa to patrilo vysvetlit. Lebo sak ty vies čo znamená pi...