Paci sa mi jeden chalan, ale problem je v tom ze ma babu.ja nechcem rozbijat vztahy, len neviem na neho zabudnut...a neviem dokedy im to aj tak vydrzi.
vaaau ...dobre že nesi opacneho pohlavia ... už by som zistil že akeho maš soka a mu to poviem nech ti rozbije držku ... do druhych sa netreba montovať...a duplom nie rozbyjať vzťah ...myslis že ked im ho rozbijes tak ziskaš niečo ??? akurať ta všetci znenavidia ...
@0 ja mam ten isty problem.....normlane som rozmyslala ci som tuto diskusiu nevytvarala ja... ale nepochopila som vlastne jednu vec...mi povedal ze lubi svoju babu ale ze by sa na mna vrhol keby ju nemal....tak teraz keby ju tak velmi lubil ako hovori tuzil by aj po inej holke???ako to vlastne je???
@17 bol som v takej situacii a ked som videl že ta dotyčna prejavuje väcsi zaujem o toho druheho dokonca kamosa tak som to z mojej strany neako ututlal a pomohol im k sebe trošku ... ale určite som sa nesnažil vklieniť medzi nich ..... sak aj teraz ked by som mal o nejaku babu zaujem jedna z prvych otazok bude "mas niekoho ?"
tak taaaak.. radsej s apokus zabudnut.. nestoji to zato rozbit vztah a potom... no vies ved nenavist bude na svete... ved chalanov je vela.. a urcite aj lepsich od toho co sa ti tak lubi
nieze by som mala moralne zabrany...ale nerobi sa to.ale ked to sa neda len tak, stale si piseme v jednom kuse, perfektne si s nim rozumiem...proste moj ideal
Mala som pdoobne napay prebrat cchalana, ale ves ono sa to vsetko rado vracia pretosom radsej zabudla a su premna iny chalani ... nerob to ksus sa vzit dop situacue tej baby ake by ti to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
lebo to nejde len tak...stale ho stretavama atd...a hlavne nechcem
vies ze presne to mam v plane?
aj ja by som bola na tom asi tak isto ale ked z mojho pohladu je to dobre vies ako to myslim...a neviem ci ta baba aj nieco netusi...
tak to urcite nie...na strednej mi ostava uz iba malo casu takze ak nie tento rok, tak uz asi nikdy