Čaute. Mám menší problémik a potrebujem radu...S jedným chalanom som sa raz bozkávala. Ale on to ževraj zobral ako udalosť na jeden večer...napriek tomu mi dáva návrhy na ďaľšie takéto večery...Mňa priťahuje a chcela by som, aby boli v tom city aj z jeho
ja si tiez myslim...toto mi minule zacala hovorit aj jedna kamoska a skoncila s k*****m v ustach a ju nechutne odkopol ten dotycny...ale tvoj pripad moze byt iny
Typek ide o to, ze teraz je uz vsetko mozne...chces mi povedat, ze ked si mal nejaku holku iba tak, ked sa budes ,,nudit,, ze by si nebol schopny sa do nej buchnut...? ved keby ti s nou bolo dobre, pokecali by ste si pri tom, a aj sexualne by ta pritahovala...no nechcel by si ju ako svoju holku??? ci ty radsej kazdy piatok inu?
fergie otazka znie.. prečo chceš takého chalana zbalit,donutit ku vztahu?
chceš ho zmenit len preto aby ste "boli štastní"
lenže ak ho zmeníš myslíš že to bude on?
ja tažšie si priznat že tunak to nema zmysel alebo je tažšie plakat so zlomenym srdiečkom a spytovat si svedomie prečo som to davala dokopy ked som v kraji dušičky tušila že sa to stane
tak ako typkovi pravdepodobne nesplníš sen že ta uvidi kráčat po vode tebe nesplní PRAVDEPODOBNE život tvoj sen a nedate sa dokopy..
to pravdepodobne znamena že typka môžeš nadrogovat a uvidi ta behat po vode a tak isto može sa stat že sa date dokopy..
nahoda je blbec ale všetci tu napísali názor že to nie je naj nápad..
my sme si povedali svoj názor a ty si spravíš itak po svojom,aspon myslím..
fergie47: sama si to povedala ze keby mi snou bolo dobre,mali by sme o com kecat ... ale ten dotycnu ak som spravne pochopil s tebou nechce mat nic viac premyslaj nad tym...
Chalani ale ved to tak vobec nemusi byt, vztah vobec nie je len o zabave ... ja som sa dal dokopy z mojou babou za dost zvlastnych podmienok a ked sme tak nad tym premyslali tak sme sa zhodli ze keby sme sa stretli niekde inde na nejakej disko alebo bare a podobne ani by sme o seba nezakopli ..... Clovek byva v spolocnosti a vonku castokrat niekto uplne iny ako doma v sukromi a podobne takze nehovorte, ze je to uplna hlupost .... A mnoho ludi sa hanbi oslovit niekoho cudzieho aj ked sa mu paci ... takze to nehadzte hned na spodok sudu
do riti ved preco si myslite, ze nie je mozne to dat dokopy???ved vsetko sa da ked chces, a zalezi ti na tom. hej su to zvlastne podmienky, za ktorych sa stretavame, najskor to bola brigada...a teraz chaty, na ktore ma on sam zavolal...hej uznavam, ze nazaciatku si chcel asi iba uzit, ale teraz uz je to ine.
No chodit po vode, je v tejto dobe asi nemozne, ale treba to skusat, pokym to nevyjde.
Lakino-ja ho nechcem donutit do vztahu ! Ja len chcem skusit, ci sa to nejak da, ho zbalit. no tak urcite som mu asi sympaticka, lebo by to nechcel znova a znova. ale ako nechrapali sme este spolu. len vsetko to ostatne. ja len chcem vediet, ci existuje nieco, cim by sa dal zbalit. Vies ako nemyslim pretvarku, ze sa budem smiat na vsetkom co povie,alebo budem robit zo seba nieco co nie som. Proste som len chcela radu, ako to urobit.
Este sa ti sem vmiesam. To moze spravit iba on, ze sa mu zacnes pacit, ak sa nechces pretvarovat mozes iba cakat.... alebo ak si dostatocne vypocitava, sprav v tu pravu chvilku tu spravnu vec, ale kedy a co na to musis prist sama.
Ale vo vseobecnosti, snaz sa ukazat mu vsetky veci o ktore sa zaujimas a ak budete v niecom podobny a ma aj on zaujem sam sa chyti...
Fergie47: ja mam podobny problem ako ty a tesi ma, ze som v tom neni takto sama, tiez ma dotycny pritahuje, ale nevyznam sa v jeho citoch, niekedy to vyzera obojstranne a niekedy, ze ma len namotava... /ten druhy pripad je asi ten realny aj ked si to nechcem priznat/ uz som skusala vseliake babske figle, ale nic nezabera, takze mila fergie rada by som ti poradila, ale sama neviem ako... asi sa na to vybodnem, aj ked je to tazke. potom daj vediet, ako dopadol ten tvoj pribeh. som fakt zvedava
paneboze ludia... on sa chce stretnut so mnou a uz to nebude na chate...ale v normalnom prostredi... takze to je dobraq sprava...
Kavenka - ak sa ti vazne paci, nevzdavaj to...bojuj tak ako ja...aj ked ma tu vsetci od toho odradzali a ked som neprestala sa snazit, tak to vyslo....proste ak ho vazne chces tak neprestavaj !!!
Kavenka: Ber to vazne, nesnaz sa zistit, ci ta taha za nos, alebo ci ta lubi. Na to neprides, keby si co robila. Ak sa ti paci, povedz mu to ty, ked sa on nema k svetu. (aj ked moj pocit z tvojich par pismen je ten, ze ta naozaj iba namotava)
ale mna uz nebavi mu stale prva vypisovat, on mi zavola len vtedy, ked chce muchlovacku /ako tomu vy hovorite/ na didzine a ja som taka slaba, ze mu neviem NIE... proste nechapem sa zvycajne som taka neni.
keby mal o mna ozajstny zaujem, tak by zavol proste len tak a nie len vtedy, ked mu napisem prva ja...
Ak chalan nie je schopny spravit nic z vlastnej iniciativy. (Nie prvy kontakt to byva problematickejsie, ale ak ste uz spolu nieco mali, tak nema dovod hanbit sa ta.) Tak podla mna ta ma len na jedno ....
Ak by mu na tebe zalezalo, spraval by sa inaksie. Rada v tomto pripade? Povedz mu, ze chces vediet co vlastne on chce. Ze chces s nim bud normalne chodit alebo nech ti uz nevola. Hard, hlavne ked mas rada...
Neklam samu seba, jediny kto trpi si ty. A zbytocne.
Kavenka- vazne radim ti ked si na tom takto...spytaj sa ho ako to s tebou mysli..nehanbi sa ho, ide predsa o tvoje stastie.a sprav to co ti tu pisal Solon..je to jedine riesenie...
forgie pls napis sem potom priebezne ako sa to vyvija a ci ste spolu zacali chodit ja tomu sancu nedavam ale budem velice prekvapeny ak zistim ze som sa mylil a budem na sebou uvazovat... zatial pa
Typek no asi by si necakal, ale vcera mi povedal face-to-face ze ma zacina mat rad...tak sa nad sebou zamyslaj a uz mam aj navod ked mi nikto nechcel poradit, tak som na to prisla sama paaa
fergie - my sme ti neradili a odradzali sme ta aby si na to došla sama! ako nás môžeš tak podcenovat,namiesto toho aby si sa nám podakovala kapeš keby sme ti nadiktovali čo máš robit tak by si sa tak gut necítila ako teraz a ešte ked sme ta odrádzali tak to ešte zvýši efekt spokojnosti.. takže typek prestan hrat že si prekvapeny a zagratulujme že na to pišla sama..
ale ved ja vam DAKUJEM vsetkym tak to mi nenapadlo, ako to na mna skusate ale som rada, ze ste mi takto pomohli. chodiiime spolu Ale vazne je najlepsie, ked som na to prisla sama, i ked som potrebovala trocha postrcit. takze dakujeeeeeeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Existuju sposoby ale nedaju sa napisat na forum, ked nikto co sem pise nepozna ani teba ani dotycneho chalana ....
chceš ho zmenit len preto aby ste "boli štastní"
lenže ak ho zmeníš myslíš že to bude on?
ja tažšie si priznat že tunak to nema zmysel alebo je tažšie plakat so zlomenym srdiečkom a spytovat si svedomie prečo som to davala dokopy ked som v kraji dušičky tušila že sa to stane
tak ako typkovi pravdepodobne nesplníš sen že ta uvidi kráčat po vode tebe nesplní PRAVDEPODOBNE život tvoj sen a nedate sa dokopy..
to pravdepodobne znamena že typka môžeš nadrogovat a uvidi ta behat po vode a tak isto može sa stat že sa date dokopy..
nahoda je blbec ale všetci tu napísali názor že to nie je naj nápad..
my sme si povedali svoj názor a ty si spravíš itak po svojom,aspon myslím..
No chodit po vode, je v tejto dobe asi nemozne, ale treba to skusat, pokym to nevyjde.
Lakino-ja ho nechcem donutit do vztahu ! Ja len chcem skusit, ci sa to nejak da, ho zbalit. no tak urcite som mu asi sympaticka, lebo by to nechcel znova a znova. ale ako nechrapali sme este spolu. len vsetko to ostatne. ja len chcem vediet, ci existuje nieco, cim by sa dal zbalit. Vies ako nemyslim pretvarku, ze sa budem smiat na vsetkom co povie,alebo budem robit zo seba nieco co nie som. Proste som len chcela radu, ako to urobit.
Solon-dik
Baby piste aj vy....chcem vediet aj vas nazor
Ale vo vseobecnosti, snaz sa ukazat mu vsetky veci o ktore sa zaujimas a ak budete v niecom podobny a ma aj on zaujem sam sa chyti...
Kavenka - ak sa ti vazne paci, nevzdavaj to...bojuj tak ako ja...aj ked ma tu vsetci od toho odradzali a ked som neprestala sa snazit, tak to vyslo....proste ak ho vazne chces tak neprestavaj !!!
Este jeden vyrok ako bonboniera:
Vitazi sa nikdy nevzdavaju.
Zbabelci nikdy nevyhravaju.
keby mal o mna ozajstny zaujem, tak by zavol proste len tak a nie len vtedy, ked mu napisem prva ja...
Ak chalan nie je schopny spravit nic z vlastnej iniciativy. (Nie prvy kontakt to byva problematickejsie, ale ak ste uz spolu nieco mali, tak nema dovod hanbit sa ta.) Tak podla mna ta ma len na jedno ....
Ak by mu na tebe zalezalo, spraval by sa inaksie. Rada v tomto pripade? Povedz mu, ze chces vediet co vlastne on chce. Ze chces s nim bud normalne chodit alebo nech ti uz nevola. Hard, hlavne ked mas rada...
Neklam samu seba, jediny kto trpi si ty. A zbytocne.
Solon: to ze sa mi paci mu hadam nemusim hovorit, ak nie je blby tak mu to je jasne a mam ten pocit, ze to bude len zneuzivat
"Mozem ti iba ukazat dvere, prejst nimi uz musis sam."
gratulujem..