nemam najlepsiu kamosku... ale mam pri sebe (aj dalej od seba) par ludi, ktorych mam velmi velmi rada... napr. @shroomy a @armita@aroga@blackline@jusiq@norry Ludia s velkym L
@idea ďakujem, Ty dobre vieš ako veľmi Ťa mám rada
Naj kamarátka? Proste mi to pripadá smiešne ... Ja by som skôr povedala, že sú na svete ľudia, kt. si hlboko vážim a dokázala by som pre nich urobiť čokoľvek . Kamarátka môžem byť s každým, ale nie s každým si dokážem vytvoriť priateľstvo.
pre mňa naj priateľka nemá ten význam ako v teen veku, keď som si myslela, že to je osoba, s ktorou všade chodím, sem tam u nej prespím a hovorím jej o tom, do koho som. zistila som, že je to osoba (osoby) ochotné pomôcť vždy, keď to len ide. a ja som ochotná pomôcť im.
nepotrebujem s nimi riešiť všetko. proste viem, že tu sú a keď sa na nich obrátim, tak sa netvária, že sa môžem rozprávať len s ich chrbtom.
takí, čo sa s nimi napríklad aj rok nevidím a keď sa zrazu objavím v meste, kde býva, tak mi navarí, ubytuje ma a prerozprávame sa celú noc. to sú pre mňa priatelia. a nie je ich veľa.
ale milujem ich a spravila by som pre nich čokoľvek.
ja si vlastne este len zistujem ktore baby su moje kamosky a ktora je naj, lebo mam jednu od 5 rokov, ale teraz uz presiel cas a myslim, ze aj ine holky by mohli byt tymi super, tak sa este uvidi, ktora ma nezradi
mam ju najradsje na svete.. hovorim jej vsetko, 10 krat denne z nicoho nic povieme naraz to uste, doplne sa neksutocne dokonca niektore nase domace zvyky su rovnake o ktorych sme ani nevedela..naprikald ma napada zabalovanie vlasov do uteraka je to fets cudny sposob fakt
mno ešte niečo chcem dodať-že vlastne nemam daku naj kamošku ktorej by som 100precent verila a mohla jej všetko povedať, mam skorej viacero dobrých kamaratok /ci jaks a to sklonuje / a tak proste som mala jednu taku ze,,naj,, ale to tak davnejsie ked som bola mensia a s tou sa teraz bavime len tek ze raz za cas a inokedy nie tak nwm....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Naj kamarátka? Proste mi to pripadá smiešne ... Ja by som skôr povedala, že sú na svete ľudia, kt. si hlboko vážim a dokázala by som pre nich urobiť čokoľvek . Kamarátka môžem byť s každým, ale nie s každým si dokážem vytvoriť priateľstvo.
nepotrebujem s nimi riešiť všetko. proste viem, že tu sú a keď sa na nich obrátim, tak sa netvária, že sa môžem rozprávať len s ich chrbtom.
takí, čo sa s nimi napríklad aj rok nevidím a keď sa zrazu objavím v meste, kde býva, tak mi navarí, ubytuje ma a prerozprávame sa celú noc. to sú pre mňa priatelia. a nie je ich veľa.
ale milujem ich a spravila by som pre nich čokoľvek.