Ako je mozne ze celebrity vyzeraju stale tak dokonalo?
ked predtym ako sa stali znamymi by o nich ani pes nezakopol, ako to, ze z nich dokazu spravit takych krasnych ludi? ved aj oni musia mat zle dni a vyzerat strasne po party a neprespatych nociach, tiez im chuti jest a urcite sa aj oni radi poriadne prezer
Videl som fotky na ktorých niektoré ,,celebrity,, vyzerali akokeby ich práve vytiahli z kanála. Strapatá vlasy, baz make-upu - no niečo hrozné. Pokiaľ si zo seba zoškrabú tú ich pár centimetrovú vrtvu makeupu tak vyzerajú naozaj strašné. Naozaj by som ich nechcel takto stretnúť lebo by to bola asi posledná vec čo som videl
Sak su to len ludia, co sa cudujete. Musia proste dobre vyzerat, si myslite, ze sa to kazdemu z nich paci? Ale aby boli na vysni musia byt taki, aki su.
13.vies myslim ze ty ani nikto iny by si nedal napr. na titulku casaku kde ta uvidi skoro cely svet nejaku otrasnu fotku ..to by teda fakt vela toho predali..
no a tie komplexy..normalny clovek pochopi ze ide iba o reklamu
15. skaredu fotku by tam nedali ale ved oni vyzeraju dobre aj bez uprav v pocitaci, ale tym ze ich este viac zdokonaluju tym vyvolavaju falosny dojem dokonalosti
Nechapem co riesite, ved ked som medialne znamy tak si davam bacha ako vyzeram lebo ak nebudem tak mi je jasne, ze budem na titulke najblizsi tyzden. A to ej podla mna este horsie ako ked som neznamy clovek... Cize som rad ze nie som ziadna celbrita.
20. ale naco sa pozerat na nieco co nie je realne???
kedysi ked este nepoznali retus programy tak v casopisoch boli aj normalne fotky, no a co ze ta zena mala viditelne pory na tvari ved je to prirodzene a nikomu to neprekazalo ba naopak este sa uspokojili, ze fajn, ved aj ona ich ma nie som sam/a a nevytvaral sa tento bludny kruh akejsi "dokonalosti"
radsej by som sa pozerala na normalnych ludi v tych casopisoch a uspokojila sa ze ved nie sme na tom tak zle, podla mna prirodzenost je krajsia ako umelo vytvorene/prerobene fotografie/tvare ludi o com to je
prachy, prachy, prachy...no a make up. Ved si pozri na nete fotky na nete ako vyzeraju bez make upu. vyrazky, kruhy pod ocami a sa musis poriadne pozriet aby si tie oci nasla co su take male u niektorych katastrofa! keby som niekoho stretla v noci asi umriem od strachu. oni nie su taki dokonali. my z nich takych robime takych. a ked pojdes ku vizazistke a kadernicke, tak aj ty tak budes vyzerat. vlastna skusenost
To tí stylisti ich vedia tak dobre namaľovať že majú na sebe kilo make upu takže nieje vobec vidieť že vyzerajú hrozne....a ešte keď majú niektorí plastiky a predĺžené vlasy a čojaviem čo...sú z nich hotové barbiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A to co vidime v casakoch to vlastne uz skoro ani nie su oni to co z nich spravia
takze fakt su dokonali!
no a tie komplexy..normalny clovek pochopi ze ide iba o reklamu
Nechapem co riesite, ved ked som medialne znamy tak si davam bacha ako vyzeram lebo ak nebudem tak mi je jasne, ze budem na titulke najblizsi tyzden. A to ej podla mna este horsie ako ked som neznamy clovek... Cize som rad ze nie som ziadna celbrita.
kedysi ked este nepoznali retus programy tak v casopisoch boli aj normalne fotky, no a co ze ta zena mala viditelne pory na tvari ved je to prirodzene a nikomu to neprekazalo ba naopak este sa uspokojili, ze fajn, ved aj ona ich ma nie som sam/a a nevytvaral sa tento bludny kruh akejsi "dokonalosti"
a dokonalý nie je niekto a hlavne ani zdaleka nie "celebrity"