neviem si predstavit ze by som prisiel o panenstvo napr. po 20rokoch zivota ako je mozne ze vela ludi pride o pannenstvo aj v 9rokoch a niekto az v 20 co robit stym aby napr.chalan od17-25 mal sex
No, keď si pozrieš štatistiku na tomto fóre, tak ti z toho vyjde, že mať sex po 20tke nie je úplne v poriadku. Ja osobne si myslím, že je to v pohode a určite normálnejšie ako v 14 tich a pod.
No nahodooou tak ja som minule isla po vonku,ked taki mali spoliaci mohli mat -8-9 nesalim, a zacali hovorit svojej soluzacke asik ze: No co ideme sexovat? budeme spolu spat? hmmm.. myslim,ze uz deti aj v takom veku vedia co to je.. urcite nie presne,ale uz videli nieco podobne... A to kedy kto prijde o pannenstvo/panictvo... tvoj osobny nazor na vec.. kazdy ma iny nazor a podla toho kazdy pride o poctivost v inom veku
ondy- ale da, teda ja sa o vaazne vyjadrenie pokusim je to rovnako mozne ako ked niekto pride o panenstvo v 12tich... len s tym rozdielom ze o tych 20rocnych mam lepsiu mienku...bo 12,13 no neviem bohvie co z toho bude v 20tke....
dnes je uz moda ze baby na zakladnej sa o tom hadaju ktora skym a koho vyfajcila a tak.je to trochu trapne!mne to ako ze nevadi len v nasich casoch to bola rarita!!!
je to mozne ja som trtkal po prvy raz az ako 24r a mam kamosa co ma 34r a je panic a nieje skaredy je fesak ale cudak a je dost takych tomu ver a do smrti si nepychnu lebo sa uz boja zeny a su aj vala panny
Tak moj kamarat maj 25 a tiez je este panic,pri tom baby sa nan ho lepia!On povedal ze caka na tu pravu!!!Ale ako tu pravu najde a kedy!!Uz je to trosku trapne ked sa bavyme s chalanmy o sexe pred nim!!Nevies ko zareaguje na to,najcastejsie len tak sam sedi a nezapaja sa do debaty!!A povedzte ze to neni trapne hlavne pre nas!
Mam 21 ludia, a panna som bola do 20..Nic sa mi nestalo ani mi nenarastla jedna ruka naviac ani ma neporazilo od hormonov...Angie2112 suhlasim...mne to ani neprislo...prosto som cakala ked to pride tak to tu bude a nie s hocikym...Mam kamarata co ma 26 a povedal ze caka na princeznu ktoru si potom vezme...jemu tiez neanrastla druha hlava...Neviem preco je pre niekoho nevysvetlitelne nemat sex...??? Ked to zobereme biologicky sex je prostriedok jedinej veci. Rozmnozovania...Nech sa paci.Chcem vidiet ktora 13 chce byt maminou. A ze su pri tom ekne pocity?? to su aj ked jete zmrzlinu alebo cokoladu...Nie? Sex je krasna vec a nie sutaz...sa uvedomte nie kazdy to potrebuje zivocisne...niektory cakaju na to vnutorne... ,,splynutie dusi,, aaaale co sa tu snazim..mozno dvaja mate potuchy o com tu pisem...
Sex je len obyčajný prejav pravekých primitívnych inštinktov, ktoré majú zabezpečiť prežitie rasy. Je to prirodzený pud daný každej živej bytosti na tomto svete. Toľko máme spoločné s ostatnými živočíchmi. Čím sa od nich líšime, to je schopnosť precítiť. Žiaľ mnoho ľudí sa riadi len tým pudom a na ten cit zabúdajú, pritom si neuvedomujú o koľko prichádzajú. Sex je o milovaní a milovanie je o schopnosti si naplno vychutnať toho koho milujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zartujem, ale k tomuto sa snad ani vazne vyjadrit neda...
kamoska sa poucila na vlastnej kozi.ochrana sklamala tak v 18-stich sa vydavala tehotna.
btw statistika je statistika a nie presne urcenie poctu.
Je to teda ako píše Altreya o splynutí duší...