@mkamka sú nejaké rozmery pyramídy čo si možeš doma spraviť, každá základňa musí byť namierená k jednej svetovej strane, žiletky dáš do stredu pyramídy a nabrúsia sa ti žiletky
neviem, ono je to nejako tak divné, ako keď dáš do pohára tri lyžičky vody, zamávaš nad pohárom a jednu lyžičku vypiješ, tak potom, keď vyhadzuješ zvyšok vody lyžičkou von, tak vyhodíš viac lyžičiek, ako tam pôvodne bolo (skúšala som to viackrát, dávala som pozor, aby boli všetky rovnako plné a aj tak to spravilo, nechápala som a nechápem doteraz
@mkamka ako, nie že by som na tieto veci (hlavne urieknutia verila), ale z maminej strany sa tieto veci dosť tradujú a raz, keď mi bolo blbo, tak som to skúšala a (neviem, či to "odrieklo", ale ten divný efekt tam bol
1. vezmeš pohár/šálku a čajovú lyžičku
2. hodíš do pohára tri čajové lyžičky vody.
3. lyžičkou spravíš nad pohárom kríž (nemusíš kresťansky prekrižovávať, proste len, aby to šlo do kríža, a možno to ide aj bez toho, neskúšala som)
4. naberieš za lyžičku vody, vypiješ
5. naberáš ďalšie lyžičky vody a vylievaš po jednej von
6. vraj čím viac si urieknutá, tým viac lyžičiek vody vyhodíš
a nechápem to, ale vždy som mala potom viac vody a to som dosť skepticky odmeriavala
ja mám doma pyramídu papierovú na poličke a keď som raz stratila nabíjačku od mobilu a mala som ho na jednej paličke a strčila pod tú pyramídu za hodinu som mala dve paličky... odd, but good
@matii čo ja viem, ževraj moja mama to tak robievala a ja som to skúsila a bola ostrá.. tam ide aj o rozmery pyramídy. Treba vyskúšať a z toho uvidíš, čo je pravda
@mielikki ksk za nechapem tomu!! som stoho dobre v pi.. ved to co a neni to tym ze mozno som niekde dala menej mozno niekde viac na tu lžyčku ci? bohaca.. nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@4 16 &biw=1599&bih=745&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pA1ALN4Q2ivhGM:&imgrefurl=//www.pyramidasro.cz/%3Fid_clanek%3D39&docid=CJ39hBu7-wIUoM&imgurl=//www.pyramidasro.cz/upl/Pyramida11.JPG&w=1500&h=1125&ei=FPDkTt6POc7mtQa91pmHCQ&zoom=1" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?q=pyram%... samozrejme v zmenšenej podobe a nejaké presne rozmery to musí mať, viem že my sme to niekde doma mali kedysi a aby tam boli aj základne
@4 tak nič baby, blbý odkaz z dreva by mohla byť
» www.magazinluna.sk/default.aspx?p=...
1. vezmeš pohár/šálku a čajovú lyžičku
2. hodíš do pohára tri čajové lyžičky vody.
3. lyžičkou spravíš nad pohárom kríž (nemusíš kresťansky prekrižovávať, proste len, aby to šlo do kríža, a možno to ide aj bez toho, neskúšala som)
4. naberieš za lyžičku vody, vypiješ
5. naberáš ďalšie lyžičky vody a vylievaš po jednej von
6. vraj čím viac si urieknutá, tým viac lyžičiek vody vyhodíš
a nechápem to, ale vždy som mala potom viac vody a to som dosť skepticky odmeriavala
A to s tými žiletkami je podla mna blbosť
@mousisitka asi si nebola urieknutá
(a fakt netuším, prečo to tak bolo, a ak by som nezažila a opakovane, tak neverím, ale takto... fakt by som chcela logické vysvetlenie
mne to nefungovalo!teraz som bola okúsiť!