Ahojte ako je na tom vasa vodna korytnacka ?
myslim kolko meria
kolko ma rokov alebo mesiacov
co jej davate jest atd.
a na zaver by som sa vas chcel este spytat ci je normalne, ze korytnacka zyva aj na susi aj vo vode... ale len tak z casu na cas nie vzd
Pancier na dĺžku meria 14 cm, má asi 18 rokov jedáva najčastejšie sušené ráčiky, prípadne kúsky surového mäsa, zeleninu. Že ti zíva na súši aj vo vode??? Ja som moju v živote nevidela zívať
take moje 2 korytnačky sú už mŕtve, mal som ich 12 resp. 13 rokov. pancier mali okol 13 cm.. papkali masko, a sušené , občas gulicky, hlavne keď im chýbal viamin a mala mäkký pancier..
a teraz idem plakať lebo mi veľmi chýbajú..
Mal som korytnačku ale prišla mi náročná na staranie keďže som jej musel umyvať akvárium strašne často.. aj 2x týždenne lebo to strašne smrdelo. Ale to bolo asi zato že nemala žiadnu plošinku kde by mohla jesť tak jedla vo vode no som ju daroval radšej nech jej umyva niekto iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teraz idem plakať lebo mi veľmi chýbajú..
tomias a neces si kupit dalsie korytnacky? by to steba opadlo
rokov má tuším 11
dávam jej jesť krabíky, muchy, daždovky, urové múso, vitamíny, ovocie, zeleninu, ryby ...
jak zíva, prečo by nemohla zívať?