@ronik16 - Oficiálny názov tunela je "Višňové" a je to tunel Višňové - Dubná Skala / Dubná Skala - Višňové... štôla je vykopaná už 12 rokov ale je dosť možné, že tunel vôbec nebude...
Filip, o mňa sa zaujímať nemusíš, ja chlapcov nechcem! Radšej sa venuj Máriovi!! Je krásny slnečný deň, tak prečo s ním nejdeš na romantickú prechádzku po lúke?
@ronik16 prosim ta, uz nespominaj, ze si z Martina, lebo vazne pride @pernik a vypali nam martin do zakladov (@pernik prosim ta nerob to, su tu aj normalni ludia)
a ked tak, tak ten tunel sa stavia uz pomaly tak dlho ako si ty na svete, a este sa velmi dlho stavat bude. a vedie z dubnej sklay do visnoveho (neviem oficialny nazov, ale zda sa mi, ze je to tunel Dubna Skala, ale ako vravi @salora tak to moze byt aj tunel Visnove)
a este jedna vec, blizdise k tunelu su Vrutky ako martin, takze neviem, ze preco ako prvy pises martin, to je ako keby som povedal, ze tunel Branisko spaja Levoču a Košice
@kurope@imosk som hetero a veverička je moja priateľka Zuzanka takže zoofil odpada a nejakého Mária mám na kkte, to radšej veveričku na ňom budem krútiť a o chlapcov sa nezaujímam, všetko moji bosoráci...
@klaudiqaaa a ved filip bol gay a tento ma hned prvu vetu v profile mam rad baby a ved nie vazne to by musel zapriet aj svoju orientaciu a uprimne bol by toho schopny ked sa nehambil ani zato co stvaral na forach?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@salora nestráááááááááááááááššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my chceme tunel .............
Filip, Filip, prosím ťa ukľudni sa!!
Veď k Máriovi sa dostaneš aj bez toho tunela.
Som Robo a bývam v Martine a mám svoju veveričku Zuzanku s ktorou sa ľúbkame.
Filip, je viem že Máriovi dávaš rôzne prezývky, ale nezašlo to trochu priďaleko? Myslím že Mároiovi sa nebľúbi keď mu hovoríš Zuzana!!
Veď aj on má svoje city, takže bež za Máriom a ospravedlň sa mu!!
chudák Mário , spravil z neho Zuzanu , to už fakt zašlo priďaleko
FUJ ! zoofil
Filip, o mňa sa zaujímať nemusíš, ja chlapcov nechcem! Radšej sa venuj Máriovi!! Je krásny slnečný deň, tak prečo s ním nejdeš na romantickú prechádzku po lúke?
@imosk
Vieš si predstaviť tie muky, aké Mário prežíva?
a ked tak, tak ten tunel sa stavia uz pomaly tak dlho ako si ty na svete, a este sa velmi dlho stavat bude. a vedie z dubnej sklay do visnoveho (neviem oficialny nazov, ale zda sa mi, ze je to tunel Dubna Skala, ale ako vravi @salora tak to moze byt aj tunel Visnove)
Chudáčik Mário
Ináč, byť Máriom tak sa na Filipa už dávno vyseriem. No neviem aké su gayské vzťahy. (možno je u gayov normálne, fakt neviem)
No ale na druhej strane, Már
No ale na druhej strane, Mário si už možno aj zvykol.
Filip!! Ja žasnem!! Prerobiť na gaya?Ďalší výplod tvojej inteligencie??
@imosk
To stou priateľkou. Nepodporuj ho v tom! Lebo s Máriom im to stroskotá.