neviem si vysvetliť, prečo si nedokážem nájsť chalana. Povahovo som taká, že v škole sa nejak nezapájam do konverzácii s kolektívom, ale vonku som ukecaná, myslím že v pohode. Každý víkend som niekde na diskotéke a je pravda že to často prehá
@scumfuck pošli fotky a uvidíme Ale ak teda predpokladáme, že si pekná, tak ešte to môže byť aj rôznymi inými vecami... Závisí aj od veku a ten tvoj nepoznáme.
@scumfuck skus si najst nejaku aktivitu kde sa budes normalne, v klude a s triezvou hlavou bavit s ludmi. Bud sama sebou a ak niesi blba tak sa urcite nejaky chalan najde
Ani ja si neviem nájsť ale ja proste sedím doma nikam nechodím takže nieeeet divu. Ľutujem každého strávený čas so mnou takže nechcem to nikomu urobiť že by bol mojím. Nemám ani priateľov. A o tebe si myslím, že ak by si sa zapojila do nejakej konverzácie v škole možno by si zostala prekvapená a aj oni. Skús.
zalezi od toho, co robis s chlapom na diskoteke ...ak "kurvenie", tak to nie je pre neho signal, ze budes dobra na vztah, ale ze si lahko uzije s tebou...btw tiez by som nechcel dievca na vztah z diskoteky
@scumfuck lebo si ešte neprešla fázou chcenia a hľadania a snaženia sa a nedostala si sa do fázy "okej, som zmierená s tým že žiadny nebude, kašlem na to".
znie to absurdne, ale funguje to. okrem toho do 18tich som na tom bol podobne, a síce mám teraz pocit že som si zabil mladosť a nevybúril som sa, ale nič tak príšerne strašného na tom nie je. väčšinou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@scumfuck sa nediv ked pôsobíš ako ľahká žena a ten alkohol to iba dotvára
večšina sa len rada zabava
a som natom podobne ako ty @scumfuck
znie to absurdne, ale funguje to. okrem toho do 18tich som na tom bol podobne, a síce mám teraz pocit že som si zabil mladosť a nevybúril som sa, ale nič tak príšerne strašného na tom nie je. väčšinou