Každý si myslí, že ja som ten úchyl, že ja som ten pedofil, že ja som to zlo ale nikto nič nerobí. Čím to asi bude? Zrejme sa boja žeby nakoniec vyšla pravda najavo a pojebali by vlastne sami seba. Takže ja môžem nebojácne dobýjať jej srdce.
Napadnúť problémy resp. ich ešte stále neznámu príčinu, vtiahnuť do toho tú svoju slečnu a nech sa vyhrabáva z toho ako chce. Ona pozná príčinu mojich problémov len ju nechce prezradiť. To je v tom. Ale ja to z nej vytrieskam.
Tá bude ešte prosiť aby som prestal. Padne na kolená a mi povie: Peter, prepáč. Prepáč, že som sa v Tebe zmýlila. Skúsim tu hodiť jej adresu. Môžte jej písať zaľúbené listy Veď čo. Hroziť mi nehrozí nič.
Len aby som jej z bytu kde býva, kde prebýva nespravil domáce väzenie. Len toho jedného sa bojím. Plánujem tam chodiť stále. Znova a znova a znova. Nedostane ma odtamadiaľ nikto.
By si sa čudoval čo dokáže súdny záakaz. Po ďalšie nie je plnoletá. Ideš tu zverejnovať jej osobné údaje. Koniec koncov spravíš problémi iba sám sebe , tak sa na to už vyser.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nezdá sa ti, že tvoj boj o jej srdce či čo to vlastne robíš, má presne kontraproduktívny účinok?
Ty sa čítaš? Znieš ako násilník, agresor, tyran,... Nie ako princ, o ktorého by mala stáť každá žena.
@semhanforas více méne ma pravdu je tu teraz konflikt v tom prečo mi to word pri písaní textov neopravuje na jej verziu
ona o teba nestoji tak to pochop..nechce mat s tebou nic spolocne..si naruseny clovek,daj sa liecit..uz si normalne trapny..
@semhanforas obaja sme dali správne i/y len je to potom významovo iné