Nedokazem poxopit to, co sa mi prave stalo stvrty krat. Baba ma ZNOVA nechala kvoli peniazom. Je tento svet uz fakt taky skazeny, ze sa vnimaju len materialne hodnoty, alebo mam proste "stastie"?
hehe no ja som s mojou za týždeň utratil oklo 600Sk. ... ale nie je náročná keď ideme do mesta na zmrzlinu tak aj to si cchce sama zaplatiť ale ja to nejak riešim aby neplatila...no a k téme nuž máš smolu..nechala ťa pretože nemáš $? .. ja jej zase hovorím že sme chudobný bo si myslí že sme bohatý
no tak náhodou sú aj také..ktorým na peniazoch..ale no viete..baby myslia do budúcna..každá chce byť zabezpečenú..napr..mne neprekáža keď chalan není pri peniezoch, ale musí sa aspon dobre učiť..a musí mnať fanmtáziu..to je môj názor..
Kacenka22: to ze xcu mat zabezpecenu buducnost chapem. ale ked baba necha chlapca ktoreho "ma rada" len kvoli nejakemu typkovi, ktory ani zdaleka nedosahuje jeho kvality (ja sy myslim ze nejake mam, najma hudobne),to mi je uz naozaj divne.
a chcete povedat..ze vy vela krat nepozerate na to ci ma baba prachy ci nie...tak nezvalujte vsetko na nas..to nezalazi na pohlavi..ale od kazdeho cloveka aky je...
ked ide clovek vzdy len po prachoch..aj keby nasiel najlepsieho cloveka na svete ale bez nich..nebude s nim..proste vo vsetkom hraju rolu peniaze...kto ich ma...je velky frajer..ale pre lasku su priadne svinstvo
Tak mne na prachoch absolutne nezalezi, lebo ani ja ziadne nemam =D to co mam ebem do handier s Anglicka a USA (atticus a podobne..) a ked nie do handier, tak do compu.. Cize u mna baba nehrozi kedze secky su na cash =D
noo tak ja asik patrim do tej skupiny co im nejde o prachy...ako tu to uz niekto spominal, aj mne je do da sa povedat ze blbe, ked ma chalan niekam pozve a plati za mna,proste je mi to blbe.urcite by som ziadneho chalana ktoreho by som milovala,by som nenechala kvoli peniazom a vseobecne nikoho neposudzujem podla toho kolko ma penazi.a take holky ktorym ide len o chalanovu penazenku,tak si nezasluzia lasku nikoho a nezasluzia si ani to, aby si sa kvoli nim trapim a zakladal diskusie
Vieš ja mám nádherný vzťah moja priateľka a ja sme sa asi našli keď mám peniaze ja tak zaplatím a keď má ona tak zaplatí ona neviem prečo si niekto myslí že keď platí žena je to ponižujúce zoberte si zahraničie ako príklad tak je to normálne.
Takže nerozumiem prečo sa ti to stáva možno to niesú dievčatá pre teba ja osobne keby som zistil že ma cicá z peňazí a všetko platím ja tak sa s ňou rozídem.
jedna je schopna ho nechat kvoli tomu, ze ma VELMI VELA...druha preto, ze ma VELMI MALO...z extremu do extremu...ale musim uznat, ze mat velmi vela nie je take uzasne ako by sa mohlo zdat...treba sa o to starat, lebo inak to straca hodnotu a sak dalej to uz asi vsetci viete...
podla mna by to vobec, ale vobec nemalo byt dolezite...a ked nahodou nejake peniaze su, tak ich netreba ukazovat, lebo potom sa na teba budu take typy lepit...proste sa nebav o peniazoch, ked ich mas, ale nie prilis vela tak to bude pre nu v buducnosti iba ako taky maly bonus...
Mno pavook newem jak ty ale ja myslim ze si mal proste smolu na zeny ale co by si xcel ked skocis po kazdej s kilom tapety na xsichte. si uwedom ze pekna twaricka neni secko ale zenu robi zenou to co ma w hlawe aj ked tie 4 neboli uplne tupe ked wyuziwaju swoj wyzor nato aby zarobili to uz tak je peknucka, sama nema ani na caj a ked akto objednywa tha prwa krici ze xce martini. Prehodnot swoj nazor na dokonalu zensku.
Jaaaaj kazda hovori, mne na peniazoch nezalezi, ja som neni na peniaze, a zrazu zastavi cavo na bmw a uz su hotove, div ze nevytecu Nehovorim ze secky su take ale vecsina, prehlasuju ze su neni na cash ale ked pride k cinom
@34 : nemozes ma poznat, ale troxu ti to priblizim. NIKDY som sa nezaujimal o baby ktore som zhodnotil len zrakom. na to aby mna baba uputala/zaujala musi mat daco v hlave a hlavne v srdci. ale ocividne budem musiet sprisnit vyberove konanie alebo dat pozor na prazdne lzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
proste si mal smolu
to sklonovanie nicku stoji za to
noo aspon wjes preco som si ho wymyslel
Kacenka22: to ze xcu mat zabezpecenu buducnost chapem. ale ked baba necha chlapca ktoreho "ma rada" len kvoli nejakemu typkovi, ktory ani zdaleka nedosahuje jeho kvality (ja sy myslim ze nejake mam, najma hudobne),to mi je uz naozaj divne.
ked ide clovek vzdy len po prachoch..aj keby nasiel najlepsieho cloveka na svete ale bez nich..nebude s nim..proste vo vsetkom hraju rolu peniaze...kto ich ma...je velky frajer..ale pre lasku su priadne svinstvo
Takže nerozumiem prečo sa ti to stáva možno to niesú dievčatá pre teba ja osobne keby som zistil že ma cicá z peňazí a všetko platím ja tak sa s ňou rozídem.
ty si ten ,,veľký šéf,,?
držím ti palce drž sa svojho názoru a ďalej takto mysli ono ti to raz ukáže svoju pravú tvár, málo kedy veľké veci robia peniaze.
alebo tvoji tak zarábajú že ty vieš peniaze len míňať a nevieš ich zarobiť?!
Mali ich az prilis vela a j*bali im na mozog. Nevedeli o inom tocit len co, kolko stalo a kde kolko minuli.... taaa co s takym blbom????
Len do p*** ho poslat
podla mna by to vobec, ale vobec nemalo byt dolezite...a ked nahodou nejake peniaze su, tak ich netreba ukazovat, lebo potom sa na teba budu take typy lepit...proste sa nebav o peniazoch, ked ich mas, ale nie prilis vela tak to bude pre nu v buducnosti iba ako taky maly bonus...
to je asi tak vsetko, co som chcel povedat
E.Q.