Keď mi niekto iný objedná letenku online, ja si ju mám vyzdvihnúť na letisku. Stačí 2 hodiny pred odletom alebo treba skorej? Potrebujem nejaké papiere? Alebo stačí občiansky preukaz?
No pas nemám, ale stačí vraj občiansky. Už nevyžadujú pas v EU.
Takže nepotrebujem nejaké tlačivo alebo tak? Lebo mi poslali mail, kde mám zadať nejaké veci a vytlačiť na A4 a odovzdať, ibaže tá stránka proste nefunguje...
musis si na nete, na stranke ktora ti dosla mailom vytlacit "boarding pass" ... ten mas zadarmo, to je vlastne tvoja letenka .. bez toho ta nepustia nikam ... ak ten papier nemas, tak ti ho mozu urobit priamo na letisku ale stoji to tusim 40eur abo tak nejak ... a odporucam vytlacit boarding pasy na obe cesty ... a akou spolocnostou letis???
jáj ja ze ides mimo EU ...no to by ti mali poslat neake ciselko alebo take a podla to ...ja ked som sla tak na mail mi poslali taký dajaky kÓd abo čosi take to som vytlacila a potom tam podla toho mi dali letenku
@podivuhodna ryanair .... sakra ibaže ju kupoval kamarát a on je z nemecka... tým pádom ja sa k tomu nemám ako dostať, na maili to mám ale... musím tam zadávať všetky tie informácie? tam tuším bolo aj číslo učtu z ktoreho platil a všetko...............
no a napisali mi toto čiže IN ORDER TO TRAVEL YOU ARE REQUIRED TO CHECK-IN ONLINE AND PRESENT AT THE AIRPORT YOUR ONLINE BOARDING PASS AND VALID ACCEPTED TRAVEL DOCUMENT, PASSENGERS WHO DO NOT PRESENT A BOARDING PASS AT THE AIRPORT WILL BE CHARGED A RE-ISSUE PENALTY OF EUR40/GBP40(each boarding pass must be printed and presented on an individual A4 page).
no oni by ti mali poslat taky papier a ten si vytlacis a vezmes so sebou. plus tu obcianku. ale ja som teraz letela s finnairom a papier nepytali zobrali pas a dali mi do ruky letenku...
musíš sa checknúť online a na to, aby si to mohol spraviť potrebuješ bud číslo rezervácie, ktoré ti/tvojmu kamarátovi prišlo mailom a číslo karty, z ktorej sa to platilo, alebo číslo rezervácia a mailovú adresu, na ktorú to číslo prišlo, alebo len tú mailovú adresu, dátum a miesto odletu a destináciu...potom vyplníš nejaké údaje o sebe a následne si budeš môcť vytlačiť letenku (ak je teda reč o ryanairi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takže nepotrebujem nejaké tlačivo alebo tak? Lebo mi poslali mail, kde mám zadať nejaké veci a vytlačiť na A4 a odovzdať, ibaže tá stránka proste nefunguje...