Je pravda že ak mešká od 60-119 min. že vám vrátia 25% z ceny?? A taktiež ma zaujíma,či by ste si na dušičky kúpili lístok na IC alebo na rýchlik Ďakujem
ja by som to povedala tak, že MALI by ti vrátiť peniaze, ALE! je tam x faktorov, ktoré zapríčinia meškanie vlaku a nemusia ti kvôli nim vrátiť ani cent, čiže bacha na to.. plus teraz je iks ypsilon výluk na tratiach po celom Slovensku, na ktoré si vopred upozornená (alebo by si aspoň mala byť), čiže s meškaním akoby si mala dopredu rátať (to, že sa potom nabaľuje ďalšími vecami je im už akosi jedno), čiže by som veľmi s vrátením peňazí nepočítala.. maximálne sa ti tak ospravedlnia za vzniknuté nepríjemnosti..
ale ak by sa to stalo a ty by si to predsa chcela skúsiť s vrátením peňazí, tak ti prajem pevné nervy, pretože niekedy je to s tými ľuďmi nieže o držku, ale o dve
(áno, veľa cestujem vlakmi a áno, stále viac a viac neznášam ŽSSK
Teoreticky ano, ale ako pise @kakofonicka - je tam vela vynimiek v ktorych to neplati.
V podstate vsetko co priamo nezavini ich zamestnanec ti nepreplatia.
Druha vec je, ci sa ti po 2h meskani chce este hodinu stat niekde vo fronte kvoli nejakym drobnym.
Mamka robí na železnici, tak som sa jej na to spýtala a povedala, že oni tých 25% percent nevyplácajú, že by mali, ale že do konca roka 2013 (tak nejak, nie je si istá), by mala byť výnimka a nevyplatia ti nič. A ona by vraj šla IC, tam by malo byť menej ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
do 199km - Rýchlik, s miestenkou
od 200km - IC
ale ak by sa to stalo a ty by si to predsa chcela skúsiť s vrátením peňazí, tak ti prajem pevné nervy, pretože niekedy je to s tými ľuďmi nieže o držku, ale o dve
(áno, veľa cestujem vlakmi a áno, stále viac a viac neznášam ŽSSK
V podstate vsetko co priamo nezavini ich zamestnanec ti nepreplatia.
Druha vec je, ci sa ti po 2h meskani chce este hodinu stat niekde vo fronte kvoli nejakym drobnym.