v USA sa zmestis do cca 6000eur na rok. urcite pomaha ^^ po niekolkych mesiacoch zacnes rozmyslat normalne inym jazykom do nemecka je to asi drahsie, pozri studentagency.sk
ja by som z vlastnej skusenosti odporucil ist do danej krajiny zarobit. ani si nevsimnes, ako to pomoze, vzhladom na to, ze budes jednoducho prinuteny hovorit tym jazykom. pre mna to bola vyborna skusenost.
no tak ak chces ist studovat, tak by si mal nieco vediet a aj tak, agentura ta nepusti, ked nie si na urcitom leveli(kazda to ma stanovene po svojom)...
ale ak nevies skoro nic a chces sa naucit, v tom pripade suhlasim s @3 , ze je lepsie tam ist pracovat, tam od teba nebude nikto chciet, aby si nejak strasne moc rozpraval..
@3@blizzard má pravdu, tiež som bol pracovať v zahraničí a to, že musíš sa pýtať, musíš chodiť do obchodu, do autobusu, po práci ... všade musíš používať jazyk, a to ti výborne pomôže. Zarobíš + sa dačo naučíš, síce to nebude cielené ako pri jazykových pobytoch ale určite to bude prirodzené a lacnejšie
záleží na tom ako chceš ísť ... chceš ísť na mesiac na jazykový pobyt s hodinami angliny a animačným programom ?? chceš ísť na klasický výmenný pobyt do rodiny ?? chceš ísť na nejakú vychytenú strednú školu s ubytkom privát/intrák/rodina ???
... ďalej koľko si ochotný, resp. koľko sú tvoji rodičia ochotní do toho dať peňazí ?? chceš ísť cez agentúru alebo súkromne ?? ide ti o školu, zábavu alebo skúsenosti ?? ..toto je minimum otázok nad ktorými budeš musieť rozmýšľať :/
a anglinu stačí keď vieš úplné minimum ... keď tam pustili vybúchaných hokejistov, tak to dáš
ou em dží to je ta najlepšia skusenosť do života!!!! ale nie je to prechadzka ružovou zahradou je to naročné a hlavne záleží na tom do kam a ku komnu sa dostaneš ale but it is worth the money. z vlastnej skúsenosti môžem povedať - čo ta nezabije to ta posilní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale ak nevies skoro nic a chces sa naucit, v tom pripade suhlasim s @3 , ze je lepsie tam ist pracovat, tam od teba nebude nikto chciet, aby si nejak strasne moc rozpraval..
... ďalej koľko si ochotný, resp. koľko sú tvoji rodičia ochotní do toho dať peňazí ?? chceš ísť cez agentúru alebo súkromne ?? ide ti o školu, zábavu alebo skúsenosti ?? ..toto je minimum otázok nad ktorými budeš musieť rozmýšľať :/
a anglinu stačí keď vieš úplné minimum ... keď tam pustili vybúchaných hokejistov, tak to dáš