nie som zadana, mam problem si niekoho najst aa ani ziadana nie som(jedine tak kokotkami, co mi na prvom rande idu roztahovat nohy) a nejak ma to ani netrapi...
som spokojna a stastna (i ked mnoho ludi z mojho okolia sa denodenne pokusa presvedcit, ze sa tak vobec necitim )
@magorita ja neviem hovorim ja niesom komunikativny clovek moc..ani moc nechodim do spolocnosti len obcas a to len s par kamaratmi...teda vlastne s jednou kamoskou...a tak sa ani nemam kde s kym zoznamit...
A ty co chces ist do klastora? ved ty na to nemas ziaden dovod
Stretávam sa každý deň so šťastnými párikmi, kt. majú problém ísť niekam bez seba.. A ja im to aj doprajem veď keď sa majú tak radi prečo nie.. No deň čo deň sa viac presviedčam o tom že ja by som sa v akomkoľvek vzťahu zbláznila.. Nenávidím kontrolu a otázky typu:"Kde si bola? Kam ideš? Prečo si mi nezavolala?" Poslala by som ho kade ľahšie v tej sekunde.. A už vôbec mi nieje po chuti, byť s tým istým človekom každý deň min. jednu hodinu.. Ta tak aha ! xDD Pri mojej povahe, to vidim tak, že budem do konca života singl.. Ale povestne mi do piči, čo je kurva na tom zle?!. .xDDD
kedysi som si myslel, že mám problém, ale neskôr som prišiel na to, že vlastne nikoho nechcem keď sa aj o niečo pokúšam, tak to len zo zvyku dá sa povedať
som zadaný ale žiadaný rozhodne niesom a bol som pre nežnejšie pohlavie minimálne nezaujimavý pred svojím terajším vzťahom ale nezajíma ma to či som či niesom keďže mam vzťah a som v ňom happy
ok, ok, po dlhsom uvazovani myslim, ze myslim, ze som vcelku ziadana a od stvrtka uz aj zadana! juchuchu .. len mam ten problem, ze si neviem udrzat vztah.. kvoli svojej flegmatickej introvertnej povahe..
Nie som zadaná ani žiadaná...trochu ma to štve,trochu aj nie...ale aj tak som 15 rokov šťastne zaľúbená,do osoby,ktorú milujem najviac na svete- a to som ja! Keby si môžem zrobiť dajakého chalanského klona zo seba ta som už zadaná!
neviem .. je to normalne aby ma zenske pokolenie uplne ignorovalo? mam pocit ako keby som neexistoval ... stojim oproti nej pytam sa daco a odpoved ziadna nepride .. total ignore .... ale to vsetky tak robia .. proste ma ignoruju... no mozem sa ja snazit ked ani nevedia ze zijem .. fakt si niekedy pripadam ako keby som spadol z melmaku .. takze mam problem si niekoho najst ... ale zas na druhu stranu som na 90 % introvert .. co je asi trosku viac ako je zdrave
tak jaa ked som single tak ma nikto nechce (co mi vlastne nikdy nevadilo kedze s muzmi su len problemy ...a keď si už dakoho nájdem, vždy sa nájde iniciatívny debilko ktorý nechápe že ak raz mám priateľa, o neho nebudem mať záujem ani keby mi cigáni z neba padali
tak no ja budem mať 15 a ešte som nemala chalana, no a neviem jak to bude nič sa nerysuje, ale trošku mi to začína prekážať... a to čo sa mi ponúkalo boli iba zúfalci čo sa chceli iba pochváliť že ,,a ja mám babu!!" a neviem.. rozmýšľam či je chyba vo mne alebo proste mám iba jebnuté okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Potom som z toho dosť smutný, že som singl. ach jáj
ale keby že niekoho chcem tak mám
(Rofl)
ono je to pravda (ach)
ale to je skôr paródia
den ma prilis malo hodin...
Ale vsak ja uz som si zvykla
som spokojna a stastna (i ked mnoho ludi z mojho okolia sa denodenne pokusa presvedcit, ze sa tak vobec necitim )
aj ked si myslim ze ty ma tam prides len navstivit len aby si este tych chlapov bejzbolkou neodhanala
A ty co chces ist do klastora? ved ty na to nemas ziaden dovod
neboj vsetko ma svoj cas len nechapem ako taka pekna babulka moze byt tak pesymisticky naladena co sa tyka vztahov
ak som aj žiadaná, tak si to nevšimnem
(bola by sranda, ak by som si nevšimla aj vlastnú zadanosť, huhu)
@vismaior tuzi po mojej oblicke (a inych organoch na predaj)
@zopar_birdzakov po mojich vedomostiach z gramatiky
@smajlicek12 by rada (za) moje dvere
@n0win0u sa snazil o basnicky mojho typu
@idea zas zatuzila po blogu z mojich vyrokov
@johnysheek by ma najradsej celeho
a potom je este par nemenovanych, co sem tiez patria..
ale inak.. netreba aby bol clovek ziadany.. staci ak si najde jednu spriaznenu dusu, ktora ho bude milovat a ktoru dokaze milovat on sam..
osobu, ktora je schopna vsetkeho pre neho a osobu, pre ktoru i nemozne spravi on sam..
ale neni to az taka tragedia
momentalne si ale uzivam cierne kridla slobody a zistujem ze ono to je vlastne uplne super (ale samozrejme som nestastne platonicky zamilovana
takže radšej single
radšej by som si našla nejaké dievčatko...
som žiadaná..ale..momentálne nič v blízkej budúcnosti nechcem..
Teda, ten problém je, že sa do mňa vždycky zamilujú len kamaráti, ktorých vnímam ako bratov...