Ja som dievča, no ja vlastne ani netuším čo by ma tak mohlo potešiť...resp. potešiť najviac, pretože určite zo všetkého čo by som dostala od môjho priateľa by som mala radosť aj keby mi napr. niečo upiekol, to by som fakt pozerala, že wooow aj chlapci také dokážu
Ale keď jej už chceš naozaj niečo kúpiť tak možno nejaká pekná súprava spodného prádla...len žiadne tie "valentínske vychytávky", ktoré sú teraz v obchodných domoch...myslím tým tie tangá s čertíkom a podobné veci radšej niečo čo sa dá nosiť aj v bežný deň
Podo: nie jeho(1ka) nazor tam nemusi byt..on len konstatuje situaciu...vsak sa pozri ked prides na birdz do praveho stlpca...tem,kde sa rozobera valentin a darceky je niekolko...
Zipper - no všimni si aj ty, že vo všetkých valentínskych témach sa rozoberá len to, aký darček má kúpiť dievča svojmu priateľovi a nie naopak chudák chlapec...
1tka: uvazujes aj niekedy nad takou moznostou, ze nie kazdy trci pred pc ako mozno prave ty, ked tak casto prispievas svojimi nazormi, a nema cas prezerat si birdz od á po zet, tak sem hodí temu, a pri tom nemusi vediet, ze taketo temy tu uz su? to len tak na margo, nikoho neobhajujem inak!
On je svojský ( 1ka ), ako som si všimla. Buď má zlé obdobie, alebo sa vždy zle vyspinká. Ale my ťa máme i tak radi, no nie :o)?
Ale myslím si, že preto je toko dotazov ohľadm Valentína a darčekov, lebo nie je nato vyhradená rubrika, a tak sa otázku toho týkajúce píšu na rozličné miesta a ten, kto nevysedáva pri PC toľko ako 1ka, tak len s ťažkosťami si môže prezrieť všetky príspevky od á po zet, ako spomenula Zipporah. Trebalo by vyhradiť na to rubriku s názvom buď " Valentín " alebo " Darčeky ". Ale naj by bolo asi to " Darčeky " pretože s blížiacim sa sviatkom by ľudia písali svoje prosby o pomoc ohadom darčekov do tejto rubriky ako do rubriky " Valentín ". Teraz sa blíži tento sviatok, tak sa píšu prosby o pomoc ohľadom toho, ak sa budú blížiť Vianoce, tak sa to bude točiť okolo Vianoc. No idem ja asi napísať niekomu, aby sa niečo také zriadilo.
PODO:
Spodná bielizeň je fájn, ako už bolo
spomínané. Ale naozaj nekupuj také s tými čertíkmi a niečo podobné, no pokiaľ ale nosí takéto veci aj bežný deň, tak kúp radšej tento typ. Daj to nejako pekne zabaliť, napíš pekné venovanie na pekný papier ( taký nejaký dopisnový, ozdobný, ale nie obyčajný zo zošita vytrhnutý ), alebo najlepšie asi bude a najľahšie pre chlapskú bytosť, kúpiť peknú valentínsku pohľadnicu ( či s nejakým vtipným motívnom, alebo taká decentaná, to je už na tebe ) a odporúčam ti naozaj, pridaj k tomu aj peknú ružičku ( červenú! ). + pusinka na pery a milé slová, to by sa jej určite malo páčiť. Potom sa idete niekam prejsť napr. ku večernej fontáne.
Týždeň??? Veď to je skoro akurát do stredy...presne vtedy, 14.2., to môžeš byť práve ty, kto to dá do poriadku nepoznám problém, no skús niečo milé prichystať na "uzmierenie"...
naco oslavujete valentina? ... ja s mojim priatelom neoslavujeme ved to ze ho lubim mu hovorim kazdy den tak preco by na to mal by vyhradeny nejaky jeden den?...ale zase na druhej strane valentin je krasny pre tych co ho uznavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale keď jej už chceš naozaj niečo kúpiť tak možno nejaká pekná súprava spodného prádla...len žiadne tie "valentínske vychytávky", ktoré sú teraz v obchodných domoch...myslím tým tie tangá s čertíkom a podobné veci radšej niečo čo sa dá nosiť aj v bežný deň
suzanne1 - nooo, tak to s tym spodnym pradlom ma este nenapadlo aj ked to je vlastne dost logicke
kua ta de zijem. dik za radu
Ale myslím si, že preto je toko dotazov ohľadm Valentína a darčekov, lebo nie je nato vyhradená rubrika, a tak sa otázku toho týkajúce píšu na rozličné miesta a ten, kto nevysedáva pri PC toľko ako 1ka, tak len s ťažkosťami si môže prezrieť všetky príspevky od á po zet, ako spomenula Zipporah. Trebalo by vyhradiť na to rubriku s názvom buď " Valentín " alebo " Darčeky ". Ale naj by bolo asi to " Darčeky " pretože s blížiacim sa sviatkom by ľudia písali svoje prosby o pomoc ohadom darčekov do tejto rubriky ako do rubriky " Valentín ". Teraz sa blíži tento sviatok, tak sa píšu prosby o pomoc ohľadom toho, ak sa budú blížiť Vianoce, tak sa to bude točiť okolo Vianoc. No idem ja asi napísať niekomu, aby sa niečo také zriadilo.
PODO:
Spodná bielizeň je fájn, ako už bolo
spomínané. Ale naozaj nekupuj také s tými čertíkmi a niečo podobné, no pokiaľ ale nosí takéto veci aj bežný deň, tak kúp radšej tento typ. Daj to nejako pekne zabaliť, napíš pekné venovanie na pekný papier ( taký nejaký dopisnový, ozdobný, ale nie obyčajný zo zošita vytrhnutý ), alebo najlepšie asi bude a najľahšie pre chlapskú bytosť, kúpiť peknú valentínsku pohľadnicu ( či s nejakým vtipným motívnom, alebo taká decentaná, to je už na tebe ) a odporúčam ti naozaj, pridaj k tomu aj peknú ružičku ( červenú! ). + pusinka na pery a milé slová, to by sa jej určite malo páčiť. Potom sa idete niekam prejsť napr. ku večernej fontáne.
Tak veľa zdaru. :o)
Ehm, v túto nočnú hodinu nerozumiem, čo si tým chcel povedať, resp. či to malo byť s ironickým prizvukovaním alebo ako?
Aha, čo som našla, mňa by to určite potešilo :
» www.ikea.com/webapp/wcs/stor...
Ale neviem, či máš mžnosť zájsť, alebo poprosiť niekoo, aby ti to v tej Ikeii kúpil v BA.