Strasne mi vadi ta hlupa reklama, lebo väcsinou pri notebooku pocuvam hudbu, a potom mi do toho dojde ten zvuk tej sprostej reklamy, a tak by som bol rad, keby to @admin , alebo @tomas alebo niekto iny, kto to tu "riadi" zmenil. A myslim si, ze niesom jedi
mňa tiež strašne sere tá reklama, hrozne je to otravné... vyslovene mi vadia hlučné reklamy a vyskakujúce bannery... nič horšie byť nemôže... to nepropaguje v pozitívnom zmysle!!! skôr negatívne @tomas by s tým fakt mohol niečo spraviť, nehorázne sa to vtiera...
@bluepanter ale tak ved niekto musi povedat tym ktori si za to (pravdepodobne) platia, ze tu mozu uverejnit reklamu, aby to boli neaky obrazok, a nie video, nie?
@jaro1991 v podstate hej, ale myslím si, že zrušiť sa to už nezruší, keď je to dohodnuté a zaplatené na určité obdobie. Kto by riskoval renomé a zmluvnú pokutu? (asi nejaká bude)
je to skutocne rusive, nech sa aspon povaha toho videa zmeni na to, ze onOver ten zvuk zabit, lebo barskedy nechtiac prejdem po tom mysou a mozog mi ide vybuchnut
Keď vám to tak vadí, prečo si ju nebloknete? A prečo cez to vôbec prechádzate myšou? Ako chápem, aj mne sa párkrát, keď som ju tu videla prvý raz, stalo, že som cez ňu prešla, ale v jednom kuse? A tak, keď viem, že tam je, tak budem myš držať na opačnej strane, nie?
Ja už druhý deň rozmýšľam, o čom to tu všetci píšu. Mne tu žiadna reklama nevyskakuje, a aj keď mám stále zapnuté repráky, tak mi tu nič nezjape. Nechápem Alee nie že by som sa sťažovala
@jaro1991 problém je, že niekedy inzerenti pošlú reklamu až na poslednú chvíľu a ťažko sa k nej vyjadrí. ja osobne som túto reklamu videl, až keď bola spustená na birdzi... Admini väčšinou na portáloch reklamu nemajú na starosti.
Ty cycina májova z kurvy tvojej matere vysraná, impotentný čurák polcentimetroví ovisnutý! čo jebáva v trojke nakazené kurvy skurvenu mater svoju a jej mater svojej skurvenenu ajcom nakazenú odejb do piče tu pojebanú reklamu bo ti tvoj malý kokot napchám do vlastnej buerantskej riti!
myslím že to isto pomože a nebude nás ta reklama už viac obťažovať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@tomas to tu už tuším dnes niekde aj vysvetľoval, že on tie reklamy tiež vidí až vtedy, keď sa sem dostanú a nemá na ne vplyv
@bloodsuckingvampire aj negatívna reklama je reklama.
Davajte si pozor lebo zvuk na tej reklame sa zapne len ked prejdete nad nou mysou.
To znamena ked neprejdete po nej mysou, ale ju obidete sa vam zvuk nezapne.
serú ma tie reklamy
skoda ze chrome nie je addon na bloknutie tej ohavnosti ...
a uz len z principu si mentos nekupim!!!!
google -> adblock
tam to pridáš do firefoxu a treba tam niečo postláčať, že čo všetko to má blokovať, tam asi neviem čo som postláčala
teda, funguje to ak používaš mozzilu ak nie, tak ti asi veľmi neporadím
Ty cycina májova z kurvy tvojej matere vysraná, impotentný čurák polcentimetroví ovisnutý! čo jebáva v trojke nakazené kurvy skurvenu mater svoju a jej mater svojej skurvenenu ajcom nakazenú odejb do piče tu pojebanú reklamu bo ti tvoj malý kokot napchám do vlastnej buerantskej riti!
myslím že to isto pomože a nebude nás ta reklama už viac obťažovať!