Ženy v drvivej väčšine nie sú mentálne kompatibilné na perfektné priateľstvo (bez sexuálneho podtextu) s človekom ako som ja... Takže mám radšej na kamarátstvo mužov. S tými si lepšie rozumiem
Ženy sú krajšie vzťah nemám ani mať nebudem a tak je lepšie sa pozerať na krajšiu kamarátsku osobu ale bohužiaľ nerozumiem si moc s ľuďmi nech už sú akéhokoľvek pohlavia
(najviac na novom birdze ľúbim ten fancy nefunkčný ajaxový systém postovania, čiže keď sa birc posere že neni schopný jeden kilobajt textu hodiť do db, tak ani refresh nespraví repost, lebo prijebaný ajax)
ako kamarátov mám vo všeobecnosti radšej žiadnych, pretože by som radšej chcel nejakú formu vzťahu kde to čo človek dá a to čo prijme je zhruba vyrovnané, a nie že ja mám povinnosti snažiť sa a zaujímať sa, a druhá strana nemá povinnosti, len právo pindať do mňa keď sa nesnažím, alebo dokonca keď si dovolím naznačiť že mi balans výdaja/príjmu príde neférový.
Mám viac kamarátok žien ale prirodzene sú mi bližší muži, v každom kolektíve nadviažem ľahšie kontakt s mužmi, lepšie sa s nimi rozprávam a aj tie kamarátstva sú menej povrchné. Len sa nepopáliť no...
Pokial to nie su taki ti macho muzi s takym tym drbnutym pristupom k chlapactvu, tak asi predsa len radsej muzov. ale prisiel som na to neskor. a premyslam preco. ale mozno som zatial nenatrafil na tie spravne zeny.
Nemám v tom rozdiel. Ak aj mám tak o ňom neviem. Nikdy som nechápal to že "muž a žena nemôžu byť len priatelia". Môžu. Nie je to ani také ťažké, človek len musí vedieť čo chce. Medzi najbližšími kamarátmi mám ženy rovnako ako mužov.
Ženy vyzerajú byť také miernejšie oproti mužom, sú viac zhovievavé a majú pochopenie, keď porovnám kolektív žien a mužov rôzneho veku u nás v robote. Akurát čo mi dosť na ženách bez rozdielu veku prekáža, je že dosť kydajú jednu na druhú/druhého, ohovárajú, to mi prekáža z ich všeobecnej ženskej vlastnosti. Muži ohovárajú len minimálne, oni to nevedia, ani intrigy rozpútavať, preto zas táto vlastnosť sa mi páči na mužoch, aj keď ženy inak vnímajú veci, ale inak vedia aj zalichotiť ako mne dnes moje staršie kolegyne, ktoré by chceli dcéram nájsť mňa a mať ma za zaťa.
Vždy som mal v živote najlepšieho kamaráta muža. Každé obdobie okrem škôlky. Mal som ich štyroch v určitých obdobiach. Každý z nich bol naozaj dobrý človek a kamarát, ale aj napriek tomu sme veľmi súkromné veci nepreberali, no boli sme si oporou, proste taká chlapská podpora. Ale celkovo som mal vždy viac kamarátok žien, lebo vo všeobecnosti nie sú také impulzívne, adrenalínové, sebecké a viac chápavé.
U mňa je to pol na pol, ťažko sa mi vyberá správna odpoveď. Na mužov som zviknutá celý život, lebo mám veľa bratov a žiadne sestry. Ale ženy sú predsa len rovnakého pohlkavia, takže dám tie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ako kamarátov mám vo všeobecnosti radšej žiadnych, pretože by som radšej chcel nejakú formu vzťahu kde to čo človek dá a to čo prijme je zhruba vyrovnané, a nie že ja mám povinnosti snažiť sa a zaujímať sa, a druhá strana nemá povinnosti, len právo pindať do mňa keď sa nesnažím, alebo dokonca keď si dovolím naznačiť že mi balans výdaja/príjmu príde neférový.