Nedávno som videl film Skandální život Lady Worsley a proste jej muž bol kandualista (pozeral sa ako jeho žena má sex s inými)
Ako človek príde k takýmto úchylkám? Narodí sa s tým alebo to získa nejako počas života? A dá sa to liečiť?
To sa nedá takto zovšeobecňovať.
Rovnako, ako každá choroba alebo odchýlka fyzickej schránky, aj každá takáto úchylka inú príčinu, iné následky a možnosti zmeny (Liečby). A možno sa s tým nedá robiť nič.
Kazdy mame nejaku uchylku, aj ja mam jednu, skoro nikto to o mne nevie ale strasne ma bavi historia, vzdy ked som druhy den po opici si citam wikipediu alebo kukam dokumenty.
Kandaulismus je převážně mužská sexuální záliba, která údajně nese jméno po králi Kandaulovi. Podle pověsti měl král tak krásnou ženu, že ji bez jejího vědomí ukazoval jiným, když byla nahá. Kandaulistika v sobě spojuje prvky exhibicionistického, fetišistického, masochistického a sadistického chování. Kandaulista, který si je vědom své záliby, musí být dostatečně sebevědomý, musí své partnerce věřit a podporovat ji. Zaměření musí vyhovovat oběma v páru. Cuckold, tedy tvrdší forma kandaulismu, má původ v angličtině a v překladu znamená paroháč. Především v zahraničí existují agentury, které párům (ať již zkušeným, či začínajícím nováčkům) zajistí dle přání libovolný počet milenců a samotný sexuální akt ženy s nimi natáčí kamerou, zatímco partner vše pozoruje buď přímo v místnosti, nebo ve vedlejším pokoji. Záznam poté dvojice dostane jako památku.
ale picu narodenim. Ved cloveka tazko formuje spolocnost a pomery emocionalne aj ine v ktorych vyrastal a to sa hromadi a rozne sa to prejavi. Ved predsa clovek sa formuje a v detstve VELMI vyrazne.
Neviem ale sex uchylky môžu byt spôsobene napr podľa mna aj vysokými/ nízkymi hormónmi ... Napr ja mám vysoký testosterón, tak mi príde každý druhý zadok chutný na zjedenie , tak ale nepokladám to za úchylku...
1. väčšinou sa takéto poruchy získajú v detstve alebo krátko po narodení, ked sa dostaneš do šokujúcej situácie, napríklad ked niečo také ako dieťa vidíš a tvoj mozog si to vysvetľuje po tvojom
2. ľudia neodsudzujú druhých, odsudzujú činy, ktoré ľudia páchajú
na to ti mozem krasne odpovedat deje sa to v zivote cloveka postupne ak clovek zaziva pravidelny stres alebo velke a caste navaly stresu potom ho prestanu vzrusovat len jemne dotiky a bozky ... potrebuje na svoje nabudenie nieco co ho zaroven mohlo kedysi sokovat JEHO HRANICE SA POSUVAJU z pohladu toho cloveka na tych veciach nieje nic perverzne ci nechutne prave naopak laka ho to ano hovori zomna skusenost ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Rovnako, ako každá choroba alebo odchýlka fyzickej schránky, aj každá takáto úchylka inú príčinu, iné následky a možnosti zmeny (Liečby). A možno sa s tým nedá robiť nič.
Kandaulismus je převážně mužská sexuální záliba, která údajně nese jméno po králi Kandaulovi. Podle pověsti měl král tak krásnou ženu, že ji bez jejího vědomí ukazoval jiným, když byla nahá. Kandaulistika v sobě spojuje prvky exhibicionistického, fetišistického, masochistického a sadistického chování. Kandaulista, který si je vědom své záliby, musí být dostatečně sebevědomý, musí své partnerce věřit a podporovat ji. Zaměření musí vyhovovat oběma v páru. Cuckold, tedy tvrdší forma kandaulismu, má původ v angličtině a v překladu znamená paroháč. Především v zahraničí existují agentury, které párům (ať již zkušeným, či začínajícím nováčkům) zajistí dle přání libovolný počet milenců a samotný sexuální akt ženy s nimi natáčí kamerou, zatímco partner vše pozoruje buď přímo v místnosti, nebo ve vedlejším pokoji. Záznam poté dvojice dostane jako památku.
alebo zažije nejakú životnú traumu
2. ľudia neodsudzujú druhých, odsudzujú činy, ktoré ľudia páchajú