mno tak v prvom rade sa musis zacat patricne stravovat ak chces tak vyzerat...vies dam ti priklad ja rano zjem priblizne tri chleby, a vzdy nieco este nieco s cokoladou...potom ked pridem do skoly navstivim bufet aby som narobila zasoby...po druhej hodine zasoby dojdu a tak idem znovu a vezmem tolko jedla co unesiiem..to mi niekedy vydrzi do obeda...potom idem domov..naobedujem sa..ked sa jedlo minie idem ku babke a potom znovu domov... o deisatej pri televizore zjem par balickov oliv...a samozrejme v noci je to najdolezitejsie...ja sa vzdy okolo jedenej zobudim a idem si nieco uvarit...krupicu alebo nieco podobne...to len lahke...ak sa nebudis na hlad ako ja musis si dat budik mno je t teraz staci ked si kuis nejake volnejsie tricko
nejak podobne Angie Ved zijeme len raz a cokolada a podobne su prilis dobre aby som si ju odopierala Ak ma ma niekto chciet, zalubi sa do mna aj ked nebudem vyzerat ako vesiaky... A este budem mat aj dobru naladu a chut v ustach
myslitel kazdemu sa paci nieco ine ale kazda modelka je na jedno kopyto... akurat ze ma kazda viac ci menej iq... cest vynimkam co sa casto nestava... nech si radsej jedia svoje surove zemiaky... =D
moja,ak chces byť modelka priprav sa na ine horory.Ja som sa dala na modeling v 11 rokoch.
No bolo hrozneee keby som sa mohla vratit do minulosti urcite by som sa na to nedala. Pokym si nezvyknes Ta budu stale stale dirigovat.Povedie ti ze mas mat vystrete telo tak sa vystres potom ti povedia aby si nechodila ako traktorom prejdena.Sice po nejakom case to bude lepsie ale aj tak ta upozornujem.
he he na tom 10 prispevku som sa zasmiala smiley:....podla mojho nazoru sa v dnesnej dobe hladaju len tie skarede uplne neprirodzene zjavy......inak to neviem nazvat......a ked sa im tam pritrafi nejaka normalna a pekna baba, tag ta pre nich potom nie je zaujimava............skor je to o nevkuse ako o vkuse.....podla mna....nemyslite?
Idealy zenskej krasy sa menia dobou. Idealom bola aj moravska venusa, ktrej vek sa odhaduje na 22 860
rokov.
Na to aky je momentalne trend zenskeho idealu maju velky vplyv media. Media nas dostali do pozicie, ked uz ani sami nerozmyslame nad idealmi, ale nexame si ix diktovat. Podla mna by zena mala mat boky, prsia. Nemala by byt xuducka ako kaze trend. Mala by mat radiusy. Asi vsetci sme poculi, ze zalezi na inyx hodnotax ako image. Ale to xce troxa vlastneho nazoru a nexciet sa zaradit do spolocnosti ako ovecka do stada, mat ine hodnoty ako to, ze ako sa na mna pozeraju druhy, nevnimat partnerku ako prezent.
Je to o dusevnej vyspelosti a na tom, ako si kto vazi sam seba, nakolko je sebou samym.
na koko* sú modelky keď zahodí zuby, mejkap, vlasy tak sa jej človek zlakne.
Ak si niekto pozrel aspom raz tú super modelku čo chodí v telke boha šak polka z nich nemá kozy to čo ako má byť za modelka. Premňa je to lata a nie modelka a väčšina im podobná.
To je úplná pravda o tých supermodelkách na jojke! Tie čo boli pekné ( teda také normálne, pretože fakt pekná tam nebola ani jedna/ vyhodili madzi prvými, a tie najškaredšie- zubaté, ploché, ušaté vyberajú na prehliadky do Prahy a tak! Modeling teraz už určite nie je o ženskej kráse! Podla mna by mali byť modelky úplne normálne baby čo majú boky, prsia a nie sú ako kostry. Potom sa možme čudovať prečo zomierajú mladé baby na anoexiu! Takýto príklad ked vidia!
Cele to komplikujete. Dobra modelka vobec nemusi byt podla mna dokonca ani krasna, splnat nejake miery a byt co najblizsie k prototypu dokonalej modelky, ktory prave urcuje prihluply trend. Staci jej jedine - sympaticky usmev a vnutorna energia. A potom moze byt kludne aj tucna ako tulen, pretoze preda svoju osobnost, nie vyziabnute telo. Radsej by som poslal na molo uprimne veselu baculku ako nejaku zakomplexovanu anorekticku s nacvicenymi pozami.
Ako Liv Taylor. Musi mat nieco do seba... nie len krasnu tvaricku s tupym pohladom. Mala by vediet menit svoj vzhlad a predsa si zachovat nieco osobintne....napriklad predvadzat romanticky model a pritom jej z oci ziari roztopasnost. Pri foteni, predvadzani modelu tvrdej kariristky, by mali mat usmev a pohlad jemny a tak....
ale nie teraz vazne, modelka nemusi byt obec pekna, musi byt na nej nieco zaujimave, hlavne musis mat dobru plet bez akne, alebo jazviev, a aj pestovane telo, (ziadne sitrie alebo jazvy), dnesny svet modelingu je o vizabnutych vesiakoch na drahe saty, nieje to o krasne, dievca musi mat nieco do seba, a potrebujes mat nato vysku, urcite agentury primaju nad 170cm, a zase nemozes byt jak naka 500 kobyla, rozhodne musis mat aj na to telo
a podla toho v akej sfere sa budes pohybovat, musis vediet chodit po mole, a vyjadrovat tvarou pocity, lebo to ti tak povie fotograf a musis spravit to a to, a ked budes vazne dobra budu ta najimat, ak as nebudes pacit tak ta nebudu
rozhodne sa porad z najkou z agentur, ale ked sa to naozaj rozhodnes robit nieje to lahka praca, a ked si este na skole a uchtis sa budes pravdepobovne aj vela cestovat, kamoska bola fotit v tokiu v grecku a tak, a tiez nieje najkrajsia, ma proste zaujimavu tvat, a je vysoka a chuda, nie anorekticka chuda
ako si niekto proteči, ked raz povie, že všetky mdoelky su na jedno kopyto a potom zas, že agentury nemaju vkus, že si vyberaju nejake divne.... však podľa mňa o tom to je ... No jasne, ma byť pekna, ale mala by byť podľa mňa aj niečim vynimočna ... nie taky uplny ideal krasy, ale s nejakou chybičkou, ktora sa však nakoniec stane jej poznavacim znamenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To je nazor skoro vsetkych buzikov z porot vyberajucich baby.
No bolo hrozneee keby som sa mohla vratit do minulosti urcite by som sa na to nedala. Pokym si nezvyknes Ta budu stale stale dirigovat.Povedie ti ze mas mat vystrete telo tak sa vystres potom ti povedia aby si nechodila ako traktorom prejdena.Sice po nejakom case to bude lepsie ale aj tak ta upozornujem.
vsetky su skarede a podvizivene...
rokov.
Na to aky je momentalne trend zenskeho idealu maju velky vplyv media. Media nas dostali do pozicie, ked uz ani sami nerozmyslame nad idealmi, ale nexame si ix diktovat. Podla mna by zena mala mat boky, prsia. Nemala by byt xuducka ako kaze trend. Mala by mat radiusy. Asi vsetci sme poculi, ze zalezi na inyx hodnotax ako image. Ale to xce troxa vlastneho nazoru a nexciet sa zaradit do spolocnosti ako ovecka do stada, mat ine hodnoty ako to, ze ako sa na mna pozeraju druhy, nevnimat partnerku ako prezent.
Je to o dusevnej vyspelosti a na tom, ako si kto vazi sam seba, nakolko je sebou samym.
Ak si niekto pozrel aspom raz tú super modelku čo chodí v telke boha šak polka z nich nemá kozy to čo ako má byť za modelka. Premňa je to lata a nie modelka a väčšina im podobná.
No predsa ako JA ..... just kiddin'
Ako Liv Taylor. Musi mat nieco do seba... nie len krasnu tvaricku s tupym pohladom. Mala by vediet menit svoj vzhlad a predsa si zachovat nieco osobintne....napriklad predvadzat romanticky model a pritom jej z oci ziari roztopasnost. Pri foteni, predvadzani modelu tvrdej kariristky, by mali mat usmev a pohlad jemny a tak....
ale nie teraz vazne, modelka nemusi byt obec pekna, musi byt na nej nieco zaujimave, hlavne musis mat dobru plet bez akne, alebo jazviev, a aj pestovane telo, (ziadne sitrie alebo jazvy), dnesny svet modelingu je o vizabnutych vesiakoch na drahe saty, nieje to o krasne, dievca musi mat nieco do seba, a potrebujes mat nato vysku, urcite agentury primaju nad 170cm, a zase nemozes byt jak naka 500 kobyla, rozhodne musis mat aj na to telo
a podla toho v akej sfere sa budes pohybovat, musis vediet chodit po mole, a vyjadrovat tvarou pocity, lebo to ti tak povie fotograf a musis spravit to a to, a ked budes vazne dobra budu ta najimat, ak as nebudes pacit tak ta nebudu
rozhodne sa porad z najkou z agentur, ale ked sa to naozaj rozhodnes robit nieje to lahka praca, a ked si este na skole a uchtis sa budes pravdepobovne aj vela cestovat, kamoska bola fotit v tokiu v grecku a tak, a tiez nieje najkrajsia, ma proste zaujimavu tvat, a je vysoka a chuda, nie anorekticka chuda