Tak aby mi cez zimu nebola zima ked rano vyleziem z postele...
a cez leto aby boli trosku chladnejsie noci lebo mam dokoran otvorene okno a potom ked rano vstanem polonaha tak kukam oproti a susedia pozeraju ako vyjebane holuby.
a aby som nevyzerala kazde rano ako jebnuta ked sa zabudnem odlicit.
Moje dokonale rano neexistuje vzdy rozmyslam co s budikom ako ho vypnut a aky jed den preco ma to zobudilo. a apotom hladam kde mam nohavice a su predomnou potom desiatu si spravit. keby som vedel hned ako vstanem rychlo ypnut mobil. mal kavicku nachystanu hnd rano a potom aj desiatu a aj ranajky ranne. tak som v siedmom neby bohuzial tako kazde rano zazivam dobrodruzstvo
no moje rano by malo vyzerat ze ked vstanem aby moje vlasy boli taqe ako ked idem vecer spat...no a jasne aby ma rano nezobudil treskot alebo zvuk vrtacky
Vstanem, urobím si Ham and eggs , pozriem si v novinách zoznam 50 najbohatších ľudí sveta - nájdem sa v ňom na 50.priečke, poteším sa a ľahnem späť do postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Terezky nie sú také ako je ona...!!!
a cez leto aby boli trosku chladnejsie noci lebo mam dokoran otvorene okno a potom ked rano vstanem polonaha tak kukam oproti a susedia pozeraju ako vyjebane holuby.
a aby som nevyzerala kazde rano ako jebnuta ked sa zabudnem odlicit.
a radsej nic nepredavaj fuj si nechutny
Peter.. ano draháče... sak ak lubi tak co?
nie gulicky nechcem, a ak jo tak by som ich pouzila na ine ucely ako na ich nosenie,