Ahojky, s jedným mojím kamarátom sme sa asi pred dvomi mesiacmi dosť zblížili.. Začali sme si písať a on mal dosť zvláštne poznámky.. Sme spolužiaci a on sa okolo mňa začal obšmietať, väčšinou bol stále pri mne a tie klasické naťahovačky.. obchytkávanie a
Proste chlap! Mala som podobného spolužiaka a teraz,po skončení gympla mi tu vkuse skučí aký je on do mňa zamilovaný... a pritom neviem ,kde bol celé 4 roky Muži nevedia čo chcú, až ked to stratia pochopia o čo prišli...
a ty si mu nijako neopatovala tieto narazky a tak? lebo ak si sa tvarila chladna ako ladovec tak sa ani nedivim ze sa na to postupne vyjebal a potom aby nestratil hrdost tak povedal ze to ani tak nemyslel..
no ved v tom veku -15 -je to celkom bežné,čo sa všetci rozčuľujete ..klídek ..možno z toho o 10 rokov vyrastie ..potom možno s ním niečo rieš,ale nie teraz,pls
no ked som si tu cital komenty niektore... ale ste nas nahadzali do jedneho vreca
co sa tyka zakladatelky: a preco ta to az tak moc trapi? Tomu celkom nerozumiem Stava sa to myslim si dost casto - ci uz zo strany chalanov, alebo aj dievcat. Je to predsa prirodzene, aj ludia su predsa svojim sposobom zvierata...
..a čo tak friends with benefits? To je tiež možnosť. Ja mám tiež takého spolužiaka - naťahovačky a také veci, už je ku mne celkovo milý až sa bojím,že to myslí vážne,ale tak myslím,že vždy sa to dá rozumne vyriešiť... treba si to hlavne vysvetliť.
Tiež som podobne zazila...spoluziak robil mi "zle", vyzeralo to ze "je do mna" ,napisal mi to aj cez fb, ja ze si nema zo mna robit debila, (aj ked aj on mne sa pacil ale budis)..a ked som mu potom povedala ze ho mam rada tak on ze mna nie. uchvatny pribeh ...a ako tomu rozumiet ? nijako....
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h nemienim pokračovať v tejto konverzácii. stojím si za tým, čo som napísala vyššie. sprostým si sa tituloval ty, nebudem ti to vyvracať, ty sa predsa poznáš lepšie. pre mňa si len imaginárny zhluk písmen.
@luc.ka aj to je spôsob ako vyklučkovať pri nedostatku argumentov a zachovať si dôstojnosť. Len vo vzduchu ostane vysieť otázka, či bola reč o jej probléme , alebo o tvojom....
Nenapísala absolútne nič , z čoho tvoja dedukcia vychádza.
Sama napísala , že má záujem a chalan z toho vyklučkoval.
@luc.ka Neviem čo to s tým má spoločné , len som poukázal na tvoje prvoplánové reagovanie k danej téme a neschopnosť priznať si vlastný omyl , čo ťa doviedlo až k uchylovaniu k osobným narážkam.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h Ďakujem, si milý Skutočne by som s ním niečo poriešila, keby chcel, ale očividne nemá záujem a ja sa nezbláznim.. Len som chcela vedieť vaše názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
no na druhú stranu...mohol to brať len tak ako zábavu alebo ako to povedať...
alebo este je mozny pripad @1 , samozrejme
a buj trochu žena a nie len taký pytel .... (ano aj ja som bola v 15 taka ...a doterat ta to trpím
co sa tyka zakladatelky: a preco ta to az tak moc trapi? Tomu celkom nerozumiem Stava sa to myslim si dost casto - ci uz zo strany chalanov, alebo aj dievcat. Je to predsa prirodzene, aj ludia su predsa svojim sposobom zvierata...
tak ho neodmietla, ale nerobila veci tak, ako chcel a očakával. čo je v konečnom dôsledku to isté.
a odkazujem ta na prispevok @26
Nenapísala absolútne nič , z čoho tvoja dedukcia vychádza.
Sama napísala , že má záujem a chalan z toho vyklučkoval.
Tak sa bezproblémový človek nespráva.